Fauteuils

Relaxfauteuil MG R15 Vanaf € 1.699,00
Relaxfauteuil TW229 Vanaf € 2.499,00
Relaxfauteuil TW191B Vanaf € 2.545,00
Relaxfauteuil TW199 Vanaf € 2.599,00
Fauteuil Ilona Vanaf € 499,00
Fauteuil Marissa Vanaf € 495,00
Fauteuil Tina Vanaf € 490,00
Draaifauteuil Jurgen Vanaf € 845,00
Fauteuil Barletta Vanaf € 449,00
Fauteuil Lisanne Vanaf € 749,00
Fauteuil Sion Vanaf € 349,00
Sta-op fauteuil Casa Vanaf € 1.365,00
Sta-op fauteuil Bolero Vanaf € 1.365,00
Relaxfauteuil Wiedem Vanaf € 1.425,00
Resultaten 22 - 42 van 80

 

Fauteuil kopen bij Oudenrijn Meubel in Utrecht

Een woonkamer zonder mooie fauteuil is als een kroeg zonder bar, als een sportclub zonder kantine en als een kantoor zonder koffiemachine: juist datgene wat de kamer zijn uitstraling geeft ontbreekt. Vandaar dat u bij Oudenrijn Meubel in Utrecht terecht kunt voor een mooie en uitgebreid aanbod aan luxueuze fauteuils. Daarbij heeft u de keuze uit vaste fauteuils, draaifauteuils, relaxfauteuils en sta-op-fauteuils. Welke heeft uw voorkeur? Bekijk gauw het complete assortiment hieronder!

Een fauteuil voor iedereen

Welk soort fauteuil de voorkeur geniet, is natuurlijk voor eenieder verschillend. Wat voor de meerderheid echter zal gelden is dat een fauteuil er is om even bij te kunnen komen van de dag. De fauteuil staat synoniem voor ontspanning, voor tot rust komen. Het is de plek waar we even onze gedachten opzij kunnen zetten.

Veel relaxfauteuils beschikken dan ook over een uitklapbaar voetenbankje en van sommige kan zelfs de rugleuning versteld worden. Zo heeft u een heerlijke ligstoel in de woonkamer. De zogeheten sta-op-fauteuils beschikken zelfs over elektrische motortjes, waardoor zitting en/of rugleuning kantelbaar zijn. Dit helpt mensen met een verminderde mobiliteit om zelfstandig en moeiteloos op te kunnen staan uit de stoel.

Keuzestress? Vraag om ons advies!

Het vinden van een geschikte fauteuil is vaak nog een behoorlijke uitdaging. Zo’n stoel bepaalt straks immers grotendeels de uitstraling van uw woonkamer. Kom dan ook gerust eens langs in onze showroom in de Meern (Utrecht) en vraag onze interieurspecialisten om advies. Wij kijken welke kleuren en stijlen bij uw interieur passen en denken graag met u mee! Neem dus ook vooral foto’s mee, dan kijken we samen welke fauteuil het mooist bij u thuis past!

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.