Tafel kopen bij Oudenrijn Meubel

Tafels in alle soorten, maten en stijlen, met één overeenkomst: altijd de beste tafel voor de beste prijs. Want de tafels van Oudenrijn Meubel zijn er voor iedereen. Verfraai uw keuken met een mooie robuuste eikenhouten eettafel of voeg met een moderne salontafel een stukje elegantie toe aan het interieur van uw woonkamer. Een mooie tafel is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Bij ons vindt u geheid de tafel die bij uw smaak past.

Van eettafel tot bijzettafel

Tafels komt u tegen in het hele huis, al gaan de gedachten natuurlijk voornamelijk uit naar uw woon- en eetkamer. Zoals u hierboven las zijn ze ons in alle soorten en maten verkrijgen. We hebben de tafels in zes categorieën overzichtelijk opgedeeld:

Laat u adviseren

Hierboven kunt u onze actuele collectie tafels vast bekijken. Om echt een goed beeld en het juiste gevoel te krijgen bij een tafel, nodigen we u echter van harte uit om eens langs te komen in onze showroom vlakbij Utrecht. Hier kunt u uitgebreid de tijd nemen om verschillende tafels met elkaar te vergelijken. Onze medewerkers helpen u bovendien graag met advies. Kom dus binnenkort eens langs in de showroom!