Skip to main content
               

Bank kopen in Utrecht

Van plan een bank te kopen in Utrecht? De mooiste banken voor de scherpste prijzen vindt u net buiten de stad, namelijk bij Oudenrijn Meubel in De Meern! Van ruime hoekbanken en hockers tot knusse tweezitters van leer of stof: Oudenrijn heeft ze voor u klaarstaan. De keuze is reuze, dus kom gauw eens kijken in de liefst 3000 m2 grote showroom van onze meubelzaak bij Utrecht! 

Rechte banken

Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor een uitgebreid aanbod aan rechte banken. Twee- en driezitters in vele verschillende stijlen zijn bij ons te verkrijgen. Wilt u een bank kopen in Utrecht met een verstelbare rugleuning en zitting? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Bekijk voor het complete aanbod hier alle rechte banken die u bij ons kunt kopen in Utrecht.

Hoekbank kopen in Utrecht

Maar, zoals gezegd, onze meubelzaak in Utrecht is daarnaast hét adres wanneer u op zoek bent naar een mooie hoekbank. Kies bijvoorbeeld voor de hoekbank Texas, die u volledig zelf kunt samenstellen. Houdt u van een kleurtje? Dan is het model Annabel of de hoekbank Albury wellicht iets voor u. Of zit u er juist aan te denken een meer klassieke bank te kopen in Utrecht? Overweeg dan eens de stijlvolle hoekbank Aspen met ottomane, of de comfortabele Sacramento.

Bank kopen Utrecht

Méér dan een bank kopen in Utrecht

U bent natuurlijk op deze pagina beland omdat u voornemens bent een bank te gaan kopen in Utrecht. Maar wellicht kan uw hele interieur wel een opfrisbeurt gebruiken of gaat u bijvoorbeeld verhuizen. Dan is het maar goed dat u op dit moment kennismaakt met Oudenrijn Meubel! Want naast voor het kopen van banken in Utrecht kunt u bij ons terecht voor nog vele andere soorten meubels en bovendien kunt u bij ons aankloppen voor interieuradvies. Wat past goed bij elkaar? Welke kleuren passen het best in uw woonkamer? Hoe creëert u ruimte en voldoende lichtinval? Onze experts denken graag met u mee!

 

Bekijk onze banken

 

Bezoek onze woonwinkel

Zoals reeds aangegeven beschikt Oudenrijn Meubel over een showroom die liefst drieduizend vierkante meter beslaat. Drieduizend! U kunt zich urenlang vergapen aan al het moois dat u hier tentoongesteld wordt. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze woonwinkel aan de Strijkviertel 17 in De Meern (Utrecht). Kom dus gauw eens langs bij Oudenrijn Meubel: hét adres om uw nieuwe bank te kopen in Utrecht!