Het is 18.00 uur en u komt thuis van een lange werkdag. U wilt samen met uw kinderen, die een drukke schooldag hebben gehad, de dag bespreken tijdens het diner. En wat is de beste plek om dat te doen? Juist, de eettafel. Dé plek in huis waar u samenkomt met uw gezin om gezellig te kletsen. Maar het is soms ook de plek om nog net even dat laatste klusje af te maken op uw laptop. Denk bij het kopen van een eetkamertafel daarom altijd aan de functionaliteit. Bij Oudenrijn Meubel vindt u een veelzijdig assortiment eettafels.

Welke eettafel past bij uw interieur?

Naast dat de eettafel functioneel moet zijn, speelt ook het design een belangrijke rol. Gaat u voor een klassieke tafel of toch juist voor een moderne variant? Heeft u ook al eens gedacht aan de vorm van de eetkamertafel? Past een ronde tafel beter bij uw interieur of toch een traditionele rechthoekige? En welke eetkamerstoelen zou ik hopen? Dit zijn vragen die u misschien niet zo 1-2-3 kunt beantwoorden. Onze interieuradviseurs helpen u daarom graag bij bij de keuze voor die ene, perfecte eettafel waar u naar op zoek bent.

Assortiment

Bij Oudenrijn Meubel vind je een uitgebreide collectie eettafels in vele soorten en maten. Rechthoekig, rond of ovaal, of een boomstammodel met natuurlijke, grillige vormen. Voor elk type interieur is er wel een geschikte eethoek. Wij verkopen mooie, praktische maar toch betaalbare eettafels waar u lekker aan kunt (na)tafelen. Heeft u bijvoorbeeld een ruime woonkamer, kies dan voor een grote eettafel. Uiteraard met bijpassende eetstoelen, mét of zonder armleuningen, in stof, leer of een combinatie, voorzien van houten poten of juist een modern, verchroomd onderstel, al of niet met zwenkwielen. Zo komt de ruimte écht goed tot zijn recht! 

Klik HIER voor onze collectie.

Bijpassende eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen geven de ‘finishing touch’ aan uw eettafel. Kies eetkamerstoelen die perfect matchen met uw eettafel. Maar die eveneens functioneel zijn om lang aan na te tafelen met uw gezin. Onze interieuradviseur helpt u graag bij deze keuze.

Eettafel kopen?

Bij het kopen van een eettafel zijn er zoveel aspecten waar u rekening mee moet houden. Moeten er bijvoorbeeld 2,4,6 of misschien wel 8 personen aan een tafel passen? En welke stijl past bij uw inrichting? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw interieur. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren! Mocht u vragen hebben over een bepaalde eettafel, neem dan telefonisch contact op via: 030 666 44 77. Of stel uw vraag online. Geniet u binnenkort met uw gezin van het diner aan een eettafel van Oudenrijn Meubel?

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.