Eettafel

HetEettafel is 18.00 uur en u komt thuis van een lange werkdag. U wilt samen met uw kinderen, die een drukke schooldag hebben gehad, de dag bespreken tijdens het diner. En wat is de beste plek om dat te doen? Juist, de eettafel. Dé plek in huis waar u samenkomt met uw gezin om gezellig te kletsen. Maar het is soms ook de plek om nog net even dat laatste klusje af te maken op uw laptop. Denk bij het kopen van een eetkamertafel daarom altijd aan de functionaliteit. Bij Oudenrijn Meubel vindt u een veelzijdig assortiment eettafels.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT EETKAMERTAFELS!

Welke eettafel past bij uw interieur?

Naast dat de eettafel functioneel moet zijn, speelt ook het design een belangrijke rol. Gaat u voor een klassieke tafel of toch juist voor een moderne variant? Heeft u ook al eens gedacht aan de vorm van de eetkamertafel? Past een ronde tafel beter bij uw interieur of toch een traditionele rechthoekige? En welke eetkamerstoelen zou ik hopen? Dit zijn vragen die u misschien niet zo 1-2-3 kunt beantwoorden. Onze interieuradviseurs helpen u daarom graag bij bij de keuze voor die ene, perfecte eettafel waar u naar op zoek bent.

Assortiment

Het assortiment eettafels bij Oudenrijn Meubel is enorm. Wij hebben strakke tafels geheel van deze tijd. Maar ook kleurrijke design mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij verkopen mooie, praktische maar toch betaalbare eettafels waar u lekker aan kunt (na)tafelen. Heeft u bijvoorbeeld een ruime woonkamer, kies dan voor een grote eettafel met bijpassende eetkamerstoelen. Zo komt de ruimte écht goed tot zijn recht.

Bijpassende eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen geven de ‘finishing touch’ aan uw eettafel. Kies eetkamerstoelen die perfect matchen met uw eettafel. Maar die eveneens functioneel zijn om lang aan na te tafelen met uw gezin. Onze interieuradviseur helpt u graag bij deze keuze.

Eettafel kopen?

Bij het kopen van een eettafel zijn er zoveel aspecten waar u rekening mee moet houden. Moeten er bijvoorbeeld 2,4,6 of misschien wel 8 personen aan een tafel passen? En welke stijl past bij uw inrichting? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw interieur. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren! Mocht u vragen hebben over een bepaalde eettafel, neem dan telefonisch contact op via: 030 666 4477. Of stel uw vraag online. Geniet u binnenkort met uw gezin van het diner aan een eettafel van Oudenrijn Meubel?

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700