Skip to main content
               
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Av01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Gv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Ev01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Fv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Dv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Cv01a
LevanteenLavello1920x600
Lavello & Levante,
zo mooi kan
eenvoud
zijn
Lavello1920x600
Leverbaar met vaste
poten of met
ronde draaivoet
previous arrow
next arrow

Elektrische relaxfauteuil

Wilt u heerlijk ontspannen na een lange werkdag? Zorg er dan voor dat u een elektrische relaxfauteuil in uw woning heeft staan. Zoals de naam van deze fauteuil het al verklapt kunt u compleet tot rust komen in dit meubelstuk. Daarnaast zorgt deze fauteuil er ook voor dat uw interieur een prachtige uitstraling krijgt. Kijk in de webshop van Oudenrijn Meubel voor alle modellen van de elektrische relaxfauteuil of kom eens langs in onze 3000 m² grote meubelshowroom in hartje Leidsche Rijn.

Bekijk onze relaxfauteuils

Ontspannen met een elektrische relaxfauteuil

Iedereen kent het gevoel wel. Als u een lange dag achter de rug heeft door uw stressvolle baan, drukke kinderen of het huishouden, dan wilt u niets liever dan even helemaal tot rust komen. Het is ook belangrijk om na een lange dag even kalm aan te doen, omdat u op die manier niet overbelast raakt en u even uw gedachten kunt sorteren of even na kunt denken over wat u zelf wilt. De beste manier om volledig te ontspannen is door neer te dalen in uw elektrische relaxfauteuil, dus pak de bijgeleverde afstandsbediening erbij, verstel uw elektrische relaxfauteuil helemaal automatisch en kom helemaal tot rust.

 

 

 

Elektrische Relaxfauteuil

 

De functies van de fauteuils van Oudenrijn Meubel

Ontspannen kan op meerdere manieren. Dat weten ze bij Oudenrijn Meubel ook. Daarom zijn er diverse functies te vinden op de elektrische relaxfauteuil. De fauteuils hebben bijvoorbeeld de functie om te kantelen, zodat u ook kunt liggen in dit meubelstuk. Verder is de fauteuil ook uitgerust met een voetensteun. Wilt u relaxed opstaan? Maak dan gebruik van het sta-op mechanisme. Op die manier gebruikt u geen energie om uit de zit te komen.

Een prachtig interieur door de elektrische relaxfauteuil

In ons assortiment vindt u verschillende modellen van de elektrische relaxfauteuil. Iedere fauteuil heeft weer een andere uitstraling en deze meubelstukken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons altijd een fauteuil vinden die perfect past binnen uw woning. En met deze eyecatcher zorgt u ervoor dat uw interieur er prachtig uitziet.

Een elektrische relaxfauteuil kopen bij Oudenrijn Meubel?

Heeft u interesse in een elektrische relaxfauteuil, maar bent u er na het kijken in de webshop nog niet over uit welke fauteuil u moet kiezen? Kom dan eens langs in onze meubelshowroom in Utrecht en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Wij verwelkomen u graag om alle modellen van de elektrische relaxfauteuil te laten zien.