Skip to main content
               
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Av01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Gv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Ev01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Fv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Dv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Cv01a
LevanteenLavello1920x600
Lavello & Levante,
zo mooi kan
eenvoud
zijn
Lavello1920x600
Leverbaar met vaste
poten of met
ronde draaivoet
previous arrow
next arrow

Fauteuil Amersfoort

Wilt u extra ontspanning toevoegen aan uw woonkamer in Amersfoort? Dan is een fauteuil perfect! Bij Oudenrijn Meubel verkopen we veel fauteuils in diverse kleuren, soorten en materialen. Wat de fauteuils allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze er in elk opzicht voor zorgen dat u weer ontspant.

Wat is een fauteuil?

Een fauteuil is een relax stoel, waar u na een dag van inspanning weer volledig tot ontspanning kunt komen. U kunt het zien als een éénzitter en als aanvulling op uw comfortabele bank. U kunt kiezen uit een ‘gewone’ fauteuil of een elektrisch bedienbare relaxfauteuil. Een elektrische fauteuil is volledig af te stellen van een actieve zithouding naar een bijna liggende stand, waarbij je gehele lichaam optimaal wordt ondersteund.

Een fauteuil in Amersfoort als pronkstuk

Een fauteuil wordt steeds populairder. Ook onder de jongere mensen in Amersfoort. De relaxstoel kan namelijk goed gecombineerd worden met diverse woonstijlen en fungeren als echte eyecatcher. Zo zie je steeds meer fauteuils van riet, rotan, velvet en velours. Een andere grote trend is de teddy-stof uitvoering. De warme uitstraling zorgt meteen voor een knusse sfeer in uw woonkamer.

Fauteuil Amersfoort

Luieren in luxe? Kies voor een relaxfauteuil!

Een ‘gewone’ fauteuil is al heel comfortabel, maar een (elektrisch) relaxfauteuil is pas écht genieten. Oudenrijn Meubel vlakbij Amersfoort verkoopt zowel fauteuils als elektrisch bedienbare relaxfauteuils. Bij een elektrisch verstelbare relaxfauteuil gaat echt alles automatisch. U hoeft de stoel alleen nog maar te bedienen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Denkt u dat een relaxfauteuil oubollig is? Echt niet! Ook relaxfauteuils kunnen een mooie en hippe aanvulling zijn in uw woonkamer. Onze interieuradviseurs nabij Amersfoort adviseren u graag over de te verkrijgen fauteuils.

Bekijk onze relaxfauteuils

 

Relaxfauteuil kopen

Routebeschrijving naar Oudenrijn Meubel vanaf Amersfoort

Op zoek naar een fauteuil in de omgeving van Amersfoort of Zeist? Kom dan langs bij Oudenrijn Meubel en bekijk onze ruime collectie fauteuil met eigen ogen. Via onderstaande kaart kunt u de route naar onze meubelzaak in Utrecht bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw woonadres in Amersfoort? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in te toetsen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u al onze fauteuils kunt bekijken en proefzitten.