Met uw voeten omhoog genieten van een heerlijke fauteuil in Zeist? Oudenrijn Meubel is gespecialiseerd in fauteuils, die nét zo lekker (of zelfs beter) zitten als uw favoriete bank. Wij verkopen veel fauteuils vlakbij Zeist in diverse kleuren, soorten en materialen. Wat de fauteuils allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze er in elk opzicht voor zorgen dat u weer ontspant. 

Fauteuil Zeist

Kiest u voor een ‘gewone’ fauteuil of een elektrisch bedienbare fauteuil?

Niets is fijner dan na een drukke dag even helemaal tot rust te komen. En of u dat nou doet met een goed boek of het kijken van een Netflix serie, tijdens het ontspannen wilt u wel lekker zitten. Hiervoor zijn onze fauteuils zeer geschikt. Wij verkopen vaste fauteuils, draaifauteuils, sta-op fauteuils en elektrisch bedienbare relaxfauteuils in de buurt van Zeist. Een elektrische relaxfauteuil is volledig af te stellen van een actieve zithouding naar een bijna liggende stand, waarbij uw gehele lichaam optimaal wordt ondersteund.

Bekijk onze relaxfauteuils

 

Een hippe fauteuil kopen in uw smaak

Denkt u dat een fauteuil in uw woonkamer in Zeist oubollig staat? Echt niet! Een (elektrische) fauteuil kan juist een hippe aanvulling zijn in uw interieur. Of zelfs fungeren als echte eyecatcher. U wilt natuurlijk wel een nieuwe fauteuil die helemaal bij uw woonstijl past. Wat dacht u van een stoere leren fauteuil? Of gaat u voor een warme uitstraling met een van onze velours stoffen? Het is ook mogelijk om diverse materialen zoals metaal, hout, leer en stof te combineren. Onze interieuradviseurs nabij Zeist adviseren u graag over de te verkrijgen fauteuils.

 

Relaxfauteuil kopen Zeist

 

Routebeschrijving naar Oudenrijn Meubel vanaf Zeist

Bent u op zoek naar een fauteuil in de omgeving van Zeist en Amersfoort? Neem dan zeker eens een kijkje bij Oudenrijn Meubel. U vindt onze 3.000 m2 grote showroom op slechts 25 minuten rijden. Via onderstaande kaart kunt u de route naar onze meubelzaak in Utrecht bekijken.

 

 

Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw woonadres in Zeist? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in te toetsen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u al onze fauteuils vanuit Zeist kunt bekijken én proefzitten.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.