Skip to main content
               
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Av01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Gv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Ev01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Fv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Dv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Cv01a
LevanteenLavello1920x600
Lavello & Levante,
zo mooi kan
eenvoud
zijn
Lavello1920x600
Leverbaar met vaste
poten of met
ronde draaivoet
previous arrow
next arrow

Fauteuil Zeist

Met uw voeten omhoog genieten van een heerlijke fauteuil in Zeist? Oudenrijn Meubel is gespecialiseerd in fauteuils, die nét zo lekker (of zelfs beter) zitten als uw favoriete bank. Wij verkopen veel fauteuils vlakbij Zeist in diverse kleuren, soorten en materialen. Wat de fauteuils allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze er in elk opzicht voor zorgen dat u weer ontspant. 

Fauteuil Zeist

Kiest u voor een ‘gewone’ fauteuil of een elektrisch bedienbare fauteuil?

Niets is fijner dan na een drukke dag even helemaal tot rust te komen. En of u dat nou doet met een goed boek of het kijken van een Netflix serie, tijdens het ontspannen wilt u wel lekker zitten. Hiervoor zijn onze fauteuils zeer geschikt. Wij verkopen vaste fauteuils, draaifauteuils, sta-op fauteuils en elektrisch bedienbare relaxfauteuils in de buurt van Zeist. Een elektrische relaxfauteuil is volledig af te stellen van een actieve zithouding naar een bijna liggende stand, waarbij uw gehele lichaam optimaal wordt ondersteund.

Bekijk onze relaxfauteuils

 

Een hippe fauteuil kopen in uw smaak

Denkt u dat een fauteuil in uw woonkamer in Zeist oubollig staat? Echt niet! Een (elektrische) fauteuil kan juist een hippe aanvulling zijn in uw interieur. Of zelfs fungeren als echte eyecatcher. U wilt natuurlijk wel een nieuwe fauteuil die helemaal bij uw woonstijl past. Wat dacht u van een stoere leren fauteuil? Of gaat u voor een warme uitstraling met een van onze velours stoffen? Het is ook mogelijk om diverse materialen zoals metaal, hout, leer en stof te combineren. Onze interieuradviseurs nabij Zeist adviseren u graag over de te verkrijgen fauteuils.

 

Ontspan met een relaxfauteuil in Zeist

Wilt u heerlijk kunnen ontspannen? Dan is een relaxfauteuil wellicht geschikt voor u in Zeist. Wij zijn het zeker eens met het feit dat een normale fauteuil al voldoende ontspanning kan bieden voor uzelf. Echter gaat een relaxfauteuil nog net een stapje verder door de extra mogelijkheden die erop zitten. Het grote verschil tussen een normale fauteuil en een relaxfauteuil in Zeist is de verstelbaarheid. Een relaxfauteuil heeft namelijk de mogelijkheid dat u niet alleen kan zitten, maar ook kan liggen. In onderstaande afbeelding is te zien hoe een relaxfauteuil u maximale ontspanning kan bieden in uw woning in Zeist. 

 

Relaxfauteuil kopen Zeist

 

Routebeschrijving naar Oudenrijn Meubel vanaf Zeist

Bent u op zoek naar een fauteuil in de omgeving van Zeist en Amersfoort? Neem dan zeker eens een kijkje bij Oudenrijn Meubel. U vindt onze 3.000 m2 grote showroom op slechts 25 minuten rijden. Via onderstaande kaart kunt u de route naar onze meubelzaak in Utrecht bekijken.

 

 

Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw woonadres in Zeist? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in te toetsen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u al onze fauteuils vanuit Zeist kunt bekijken én proefzitten.