Skip to main content
               

Meubelzaak Amersfoort

Vlakbij de A12, nabij Amersfoort zit meubelzaak Oudenrijn Meubel. Wij zijn zes dagen per week open en hebben de mooiste meubels voor u klaar staan in onze meubelshowroom. Van praktische meubels tot aan exclusieve en klassieke meubelen. U vindt alle soorten meubelen bij Oudenrijn Meubel, dé meubelzaak nabij Amersfoort. Kom gerust eens langs voor een bakje koffie in onze 3000m² meubelshowroom.

Enorme keuze aan verschillende meubelen

De meubelwinkel Oudenrijn Meubel heeft een groot assortiment meubelen. Hieronder vallen banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafelssta-op-stoelenrelaxfauteuils en verschillende woonaccessoires. Kortom, alle meubelen voor in uw woning zijn bij ons te verkrijgen. Voor prachtige bankstellen of hoekbanken kunt u het beste eens onze meubelshowroom komen bekijken. Nabij Amersfoort, kunt u ons vinden aan de Strijkviertel 17 in de plaats De Meern (Utrecht).

 

Bekijk onze meubelcollectie

 

Specialistisch advies van meubelzaak Oudenrijn Meubel

Door de brede keuze aan onze meubels is het misschien lastig voor u om de juiste keuze te maken. Wilt u een bank kopen in Utrecht maar twijfelt u of het bankstel wel bij uw interieur past? Heeft die gele stoel wel de juiste kleur? Welk soort hout staat het beste bij een nieuwe tafel? Met al deze vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben specialisten in dienst die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens langs in onze meubelshowroom nabij Amersfoort voor een bakje koffie.

Meubelzaak Amersfoort

Meubelwinkel met maatwerk meubelen in Amersfoort

U woont in de omgeving Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Hoevelaken, Nijkerk of Nijkerkerveen en wilt graag uw meubelen op maat laten maken? Dat is mogelijk in onze meubelwinkel, omdat wij ook maatwerkoplossingen bieden. Naast de kasten en tafels, kunnen wij ook de bankstellen op maat laten maken aan de hand van uw wensen. Onze adviseurs geven u graag advies hierin bij het ontwerpen van uw wensen tot betrekking tot de meubels.

Meubelzaak nabij Amersfoort open van dinsdag t/m zaterdag

Op zoek naar een meubelzaak in Amersfoort en u bent de hele week druk op het werk? Geen zorgen, ook op zaterdag zijn wij geopend. Van 10:00 tot 17:00 kunt u bij ons terecht in de showroom om onze meubels te bekijken. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of u kunt ons bereiken op 030 666 44 77.

Routebeschrijving vanaf Amersfoort

Komt u langs bij onze meubelzaak nabij Amersfoort? In het kaartje hieronder ziet u hoe u vanaf Amersfoort onze meubelwinkel bereikt. Benieuwd hoe u vanaf uw eigen woonadres naar ons kunt komen? Klik dan op ‘Route’ in het kaartje hieronder.