Meubelzaak Amersfoort

Vlakbij de A12, nabij Amersfoort zit meubelzaak Oudenrijn Meubel. Wij zijn zes dagen per week open en hebben de mooiste meubels voor u klaar staan in onze showroom. Van praktische meubels tot aan exclusieve en klassieke meubelen. U vindt alle soorten meubelen bij Oudenrijn Meubel, dé meubelzaak nabij Amersfoort. Kom gerust eens langs voor een bakje koffie in onze 3000m² meubelshowroom.

Meubelzaak Amersfoort

Enorme keuze aan verschillende meubelen

Oudenrijn Meubel heeft een groot assortiment meubelen. Hieronder vallen banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en verschillende woonaccessoires. Kortom, alle meubelen voor in uw woning zijn bij ons te verkrijgen. Voor prachtige bankstellen of hoekbanken kunt u het beste eens onze showroom komen bekijken. Nabij Amersfoort, kunt u ons vinden aan de Strijkviertel 17 in de plaats De Meern.

Specialistisch advies van meubelzaak Oudenrijn Meubel

Door de brede keuze aan onze meubels is het misschien lastig voor u om de juiste keuze te maken. Staat het bankstel wel bij uw interieur? Heeft die gele stoel wel de juiste kleur? Welk soort hout staat het beste bij een nieuwe tafel? Met al deze vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben specialisten in dienst die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust eens langs in onze showroom nabij Amersfoort voor een bakje koffie.

Maatwerk van uw meubelen in Amersfoort

U woont in Amersfoort en wilt graag uw meubelen op maat laten maken? Dat is mogelijk bij ons, omdat wij ook maatwerkoplossingen bieden. Naast de kasten en tafels, kunnen wij ook de bankstellen op maat laten maken aan de hand van uw wensen. Onze adviseurs geven u graag advies hierin bij het ontwerpen van uw wensen tot betrekking tot de meubels.

Meubelzaak nabij Amersfoort ook op zondag open

Op zoek naar een meubelzaak in Amersfoort en u bent de hele week druk op het werk en heeft u op de zaterdag ook geen tijd? Geen zorgen, ook op zondag zijn wij geopend. Van 12:00 tot 17:00 kunt u bij ons terecht in de showroom om onze meubels te bekijken. Ook op zondag zijn onze specialisten aanwezig. Tot zondag!
Voor vragen kunt u het contactformulier invullen of u kunt ons bereiken op 030 666 4477.

Routebeschrijving vanaf Amersfoort

Komt u langs bij onze meubelzaak nabij Amersfoort? In het kaartje hieronder ziet u hoe u vanaf Amersfoort onze meubelzaak bereikt. Benieuwd hoe u vanaf uw eigen woonadres naar ons kunt komen? Klik dan op ‘Meer opties’ in het kaartje hieronder.

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700