Zoekt u een meubelzaak in Harmelen? Dan is een kijkje nemen bij Oudenrijn Meubel zeker de moeite waard. Onze grote meubelshowroom van 3.000 m2 beschikt over diverse exclusieve meubelen zoals fauteuils, stoelen en bankstellen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kasten, dressoirs en salontafels. Wij zijn gevestigd in De Meern (Utrecht), aan de A12. Vanuit Harmelen bent u via de N198 binnen 10 minuten bij ons. Kortom, Oudenrijn Meubel is dé meubelzaak nabij Harmelen.

Happy@Home

Oudenrijn Meubel is een moderne meubelzaak nabij Harmelen. Daarom beschikken wij over de bijzondere meubelcollectie Happy@Home. De collectie bestaat uit meubilair, zitmeubelen en diverse accessoires. Het toegankelijke lifestyle concept Happy@Home, kent een mix van romantisch- en modern meubilair. De meubelen zijn tijdloos samengesteld, daarom passen ze in iedere woonstijl. Het meubilair is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, varianten en kleuren. Voor een meubelwinkel nabij Harmelen met de Happy@Home collectie is Oudenrijn Meubel een interessante optie.

 

Bekijk ons assortiment

 

Interieuradvies in onze meubelwinkel

Er werken diverse verkoopspecialisten in onze meubelzaak nabij Harmelen. U kunt tijdens een bezoek aan onze meubelshowroom al uw vragen aan ons kwijt. Wij voorzien u van advies en denken mee of een bepaald meubelstuk wel binnen uw inrichting past. Stelt u de vragen liever telefonisch? Deze zijn meer dan welkom via: 030 666 44 77. Diverse vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Denk hierbij aan vragen zoals de juiste kleuren binnen een inrichting of de grootte van een bepaald meubelstuk binnen een ruimte. U bent dus van harte welkom bij onze meubelzaak nabij Harmelen.

 

Meubelzaak Harmelen

Meubelzaak Harmelen

Oudenrijn Meubel is de meubelwinkel nabij Harmelen die u voorziet van maatwerk. Zo geniet u straks van exclusief meubilair wat naar eigen wens is aangepast. Dit voor zowel bankenfauteuilskastenstoelen als eettafels. Onze specialisten bespreken graag de te bieden opties met u. Neemt u liever eerst telefonisch contact met ons op? Dit kan via: 030 666 44 77. Vragen over onze meubelzaak nabij Harmelen mogen ook per mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf Harmelen

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan onze meubelwinkel? In het kaartje hieronder kunt u alvast uw route naar onze meubelshowroom vlakbij Harmelen bekijken. U kunt ook een route uitstippelen vanaf Harmelen door op ‘Route’ te klikken.