Meubelzaak Harmelen

Zoekt u een meubelzaak in Harmelen? Dan is een kijkje nemen bij Oudenrijn Meubel zeker de moeite waard. Onze grote showroom van 3.000 m2 beschikt over diverse exclusieve meubelen zoals fauteuils, stoelen en bankstellen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kasten, dressoirs en salontafels. Wij zijn gevestigd in De Meern, aan de A12. Vanuit Harmelen bent u via de N198 binnen 10 minuten bij ons. Kortom, Oudenrijn Meubel is dé meubelzaak nabij Harmelen.

Meubelzaak Harmelen

Happy@Home

Oudenrijn Meubel is een moderne meubelzaak nabij Harmelen. Daarom beschikken wij over de bijzondere meubelcollectie Happy@Home. De collectie bestaat uit meubilair, zitmeubelen en diverse accessoires. Het toegankelijke lifestyle concept Happy@Home, kent een mix van romantisch- en modern meubilair. De meubelen zijn tijdloos samengesteld, daarom passen ze in iedere woonstijl. Het meubilair is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, varianten en kleuren. Voor een meubelzaak nabij Harmelen met de Happy@Home collectie is Oudenrijn Meubel een interessante optie.

Interieuradvies

Er werken diverse verkoopspecialisten in onze meubelzaak nabij Harmelen. U kunt tijdens een bezoek aan onze showroom al uw vragen aan ons kwijt. Wij voorzien u van advies en denken mee of een bepaald meubelstuk wel binnen uw inrichting past. Stelt u de vragen liever telefonisch? Deze zijn meer dan welkom via: 030 666 4477. Diverse vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Denk hierbij aan vragen zoals de juiste kleuren binnen een inrichting of de grootte van een bepaald meubelstuk binnen een ruimte. U bent dus van harte welkom bij onze meubelzaak nabij Harmelen.

Meubelzaak Harmelen

Oudenrijn Meubel is de meubelzaak nabij Harmelen die u voorziet van maatwerk. Zo geniet u straks van exclusief meubilair wat naar eigen wens is aangepast. Dit voor zowel kasten, banken als fauteuils. Onze specialisten bespreken graag de te bieden opties met u. Neemt u liever eerst telefonisch contact met ons op? Dit kan via: 030 666 4477. Vragen over onze meubelzaak nabij Harmelen mogen ook per mail naar: info@oudenrijnmeubel.nl.

Routebeschrijving vanaf Harmelen

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan onze meubelshowroom? In het kaartje hieronder kunt u alvast uw route naar onze winkel bekijken. U kunt ook een route uitstippelen vanaf uw eigen woonadres door op ‘Meer opties’ te klikken.

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700