Voor een meubelzaak nabij Houten bent u bij Oudenrijn Meubel aan het juiste adres. U kunt uw gehele woonkamer inrichten met één bezoekje aan onze meubelshowroom. Het assortiment is groot en erg divers. Via de A27 zijn wij in 18 minuten te bereiken vanuit Houten in Utrecht. In onze meubelshowroom van 3000 vierkante meter oppervlak vindt u alles wat u nodig heeft. Bent u op zoek naar nieuwe meubelen? Of wilt uw uw woning anders gaan inrichten met andere accessoires? Hier kunt u alvast een sfeerimpressie krijgen van onze meubelwinkel nabij Houten.

Groot aanbod

Een grote meubelshowroom in een grote stad moet natuurlijk voldoende aanbod hebben. In Utrecht wonen meer dan 300 duizend inwoners, u kunt zich voorstellen dat zij allemaal meubelen nodig hebben. In onze meubelzaak nabij Houten vindt u onder andere:


Er is voldoende aanbod in elke categorie. Zowel praktische als exclusieve modellen meubelen zijn bij ons beschikbaar. Daarnaast is er ook altijd voldoende in de opruiming. Bent u woonachtig in Houten, Culemborg, Heemstede of Schalkwijk en nieuwsgierig geworden naar onze meubelzaak? Kom gerust bij ons langs, de koffie staat voor u klaar!

 

Bekijk ons assortiment

 

Meubelwinkel met meubels op maat

Niets is zo vervelend als meubelen zien die net niet helemaal aansluiten op uw wensen. Bij onze meubelwinkel is het mogelijk om deze aanpassingen wel te doen. Denk hierbij aan het aanpassen van de maat of het personaliseren van de meubel. Heeft u een tekening of een idee over een nieuw meubel? Kom gerust langs bij onze meubelzaak nabij Houten om de mogelijkheden te bespreken.

 

Meubelzaak Houten

Meubelzaak Houten: Oudenrijn Meubel

Voor een meubelzaak nabij Houten kiest u dus voor Oudenrijn Meubel. Heeft u doordeweeks weinig tijd? Geen punt, wij zijn op zaterdag ook geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. We hebben onderstaande kaart bijgevoegd waarop u de route kan bekijken. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 030 666 44 77. Contact via de mail verloopt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen u snel te zien!

Routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf Houten

Wilt u onze meubelzaak nabij Houten bezoeken? In het kaartje hieronder hebben wij alvast een route voor u uitgestippeld vanaf Houten. Benieuwd naar de route naar onze meubelwinkel vanaf uw eigen woonadres? Klik dan op ‘Route’ in het kaartje hieronder.