Meubelzaak Houten

Voor een meubelzaak nabij Houten bent u bij Oudenrijn Meubel aan het juiste adres. U kunt uw gehele woonkamer inrichten met één bezoekje aan onze showroom. Het assortiment is groot en erg divers. Via de A27 zijn wij in 18 minuten te bereiken vanuit Houten in Utrecht. In onze showroom van 3000 vierkante meter oppervlak vindt u alles wat u nodig heeft. Bent u op zoek naar nieuwe meubelen? Of wilt uw uw woning anders gaan inrichten met andere accessoires? Hier kunt u alvast een sfeerimpressie krijgen van onze meubelzaak nabij Houten.

Meubelzaak Houten

 

Groot aanbod

Een grote showroom in een grote stad moet natuurlijk voldoende aanbod hebben. In Utrecht wonen meer dan 300 duizend inwoners, u kunt zich voorstellen dat zij allemaal meubelen nodig hebben. In onze meubelzaak nabij Houten vindt u onder andere:

  • Banken
  • Fauteuils
  • Kasten
  • Stoelen
  • Tafels
  • Verlichting/accessoires

Er is voldoende aanbod in elke categorie. Zowel praktische als exclusieve modellen meubelen zijn bij ons beschikbaar. Daarnaast is er ook altijd voldoende in de aanbieding. Bent u woonachtig in Houten en nieuwsgierig geworden naar onze meubelzaak? Kom gerust bij ons langs, de koffie staat voor u klaar!

Meubels op maat

Niets is zo vervelend als meubelen zien die net niet helemaal aansluiten op uw wensen. Bij Oudenrijn Meubel is het mogelijk om deze aanpassingen wel te doen. Denk hierbij aan het aanpassen van de maat of het personaliseren van de meubel. Heeft u een tekening of een idee over een nieuw meubel? Kom gerust langs bij onze meubelzaak nabij Houten om de mogelijkheden te bespreken.

Meubelzaak Houten: Oudenrijn Meubel

Voor een meubelzaak nabij Houten kiest u dus voor Oudenrijn Meubel. Heeft u doordeweeks en op zaterdag weinig tijd? Geen punt, wij zijn op zondag ook geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. We hebben onderstaande kaart bijgevoegd waarop u de route kan bekijken. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar: 030 666 4477. Contact via de mail verloopt via: info@oudenrijnmeubel.nl. We hopen u snel te zien!

Routebeschrijving vanaf Houten

Wilt u onze meubelzaak nabij Houten bezoeken? In het kaartje hieronder hebben wij alvast een route voor u uitgestippeld vanaf Houten. Benieuwd naar de route vanaf uw eigen woonadres? Klik dan op ‘Meer opties’ in het kaartje hieronder.

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700