Bent u op zoek naar een meubelzaak in of nabij IJsselstein met een groot aanbod meubels? Bij Oudenrijn Meubel slaagt u in één keer! Onze meubelshowroom is niet in IJsselstein zelf gevestigd, maar u bereikt ons binnen slechts 15 minuten rijden! In onze meubelzaak nabij IJsselstein verkopen wij alles voor uw interieur. Banken, dressoirs, fauteuils, kasten, stoelen, tafels, verlichting en accessoires. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Een meubel op maat maken is voor ons geen probleem! Weet u niet zo goed hoe u uw woning het liefst wilt inrichten? Vraag bij een van onze medewerkers voor interieuradvies op maat!

Route vanaf IJsselstein naar onze meubelzaak

Benieuwd hoe u onze meubelwinkel bereikt? Met de auto is het slechts een kwartier rijden. Met het openbaar vervoer bent u circa 30 minuten onderweg. Bekijk onderstaand kaartje en klik op ‘Route’ voor een gepersonaliseerde routebeschrijving vanaf uw eigen adres in IJsselstein. 

Interieuradvies in onze meubelwinkel naij Ijsselstein

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Of bent u uw huidige meubels zat? Uw huis knapt flink op van een nieuw interieur! Maar met zoveel aanbod, is het nog best lastig om een keuze te maken. Welke kleuren passen bij elkaar? Welke materialen passen bij elkaar? Staat een grote hoekbank in uw woonkamer? Wat is het effect van verlichting? Zomaar een aantal vragen waar meerdere klanten mee zitten. Daarom bieden wij in onze meubelzaak nabij IJsselstein ook interieuradvies op maat aan! Het is aan te raden een aantal foto’s van uw huidige interieur mee te nemen en de maten van uw (woon)kamer. Een van onze medewerkers zal vervolgens samen met u om tafel te gaan voor een gedegen interieuradvies voor uw woning in Ijsselstein.

 

Meubelzaak IJsselstein

Meubels op maat? Geen probleem!

Heeft u een prachtige eettafel of bank gezien in onze collectie, maar is deze eigenlijk net iets te groot? Doorgaans kunnen wij de meubels prima aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

Bekijk de collectie in onze meubelshowroom!

Met een meubelshowroom van 3.000m2 vlakbij Utrecht zit er altijd wel iets voor u tussen. U kunt een groot deel van onze collectie alvast via onze website bekijken. Zo heeft u een goed beeld van ons aanbod. Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag in onze meubelzaak nabij IJsselstein, hier vindt u onder andere:

 

Bekijk ons assortiment

 

Openingstijden van onze meubelwinkel vlakbij IJsselstein

De meubelshowroom Oudenrijn Meubel is iedere dinsdag t/m vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij communiceren speciale openingstijden onder andere via onze website en social media kanalen.