Bent u op zoek naar een meubelzaak in of nabij IJsselstein met een groot aanbod meubels? Bij Oudenrijn Meubel slaagt u in één keer! Wij zijn niet in IJsselstein zelf gevestigd, maar u bereikt ons binnen slechts 15 minuten rijden! In onze meubelzaak nabij IJsselstein verkopen wij alles voor uw interieur. Banken, dressoirs, fauteuils, kasten, stoelen, tafels, verlichting en accessoires. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Een meubel op maat maken is voor ons geen probleem! Weet u niet zo goed hoe u uw woning het liefst wilt inrichten? Vraag bij een van onze medewerkers voor interieuradvies op maat!

 

Route vanaf IJsselstein naar onze meubelzaak

Benieuwd hoe u onze meubelwinkel bereikt? Met de auto is het slechts een kwartier rijden. Met het openbaar vervoer bent u circa 30 minuten onderweg. Bekijk onderstaand kaartje en klik op ‘meer opties’ voor een gepersonaliseerde routebeschrijving vanaf uw eigen adres in IJsselstein. 

Interieuradvies

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Of bent u uw huidige meubels zat? Uw huis knapt flink op van een nieuw interieur! Maar met zoveel aanbod, is het nog best lastig om een keuze te maken. Welke kleuren passen bij elkaar? Welke materialen passen bij elkaar? Staat een grote hoekbank in uw woonkamer? Wat is het effect van verlichting? Zomaar een aantal vragen waar meerdere klanten mee zitten. Daarom bieden wij in onze meubelwinkel nabij IJsselstein ook interieuradvies op maat aan! Het is aan te raden een aantal foto’s van uw huidige interieur mee te nemen en de maten van uw (woon)kamer. Een van onze medewerkers zal vervolgens samen met u om tafel te gaan voor een gedegen interieuradvies.

Meubels op maat? Geen probleem!

Heeft u een prachtige eettafel gezien in onze collectie, maar is deze eigenlijk net iets te groot? Doorgaans kunnen wij de meubels prima aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers.

Bekijk onze collectie!

Met een showroom van 3.000m2 zit er altijd wel iets voor u tussen. U kunt een groot deel van onze collectie alvast via onze website bekijken. Zo heeft u een goed beeld van ons aanbod. Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag in onze meubelzaak nabij IJsselstein. Klik hier om onze collectie alvast online te bekijken!

Ook op zondag geopend!

Wij hanteren ruime openingstijden. Wist u dat wij ook op zondag geopend zijn? Van 12.00 uur tot 17.00 uur ‘s middags zijn wij geopend. Wij communiceren speciale openingstijden onder andere via onze website.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.
Meer informatie Ok