Op zoek naar een meubelzaak nabij Maarn? Rijdt u dan twintig kilometer in westelijke richting en u belandt in een waar meubelparadijs. Met een showroom van meer dan 3.000 m² heeft Oudenrijn Meubel in De Meern een ongekend uitgebreid aanbod van topkwaliteit meubelen. Van banken tot relaxfauteuils en van tafels tot wanddecoratie: u vindt het allemaal bij de grootste meubelzaak rondom Maarn. En dat ook nog eens tegen alleszins betaalbare prijzen!


Meubelzaak Maarn: meubels naar ieders smaak

Bij meubelzaak Oudenrijn Meubel nabij Maarn treft u meubelen in diverse stijlen. Op zoek naar een industriële bijzettafel? Of juist een superstrakke hoekbank? U vindt het allemaal in De Meern. Heeft u juist inspiratie nodig voor de (her)inrichting van uw (nieuwe) woning? Dan bent u bij ons al helemaal aan het juiste adres. De showroom in onze meubelzaak nabij Maarn is zowel qua omvang als qua diversiteit enorm en brengt u ongetwijfeld op originele woonideeën!

Advies op maat

Een nieuwe bank, tafel of kast uitzoeken is vaak een ontzettend lastige klus. Zeker wanneer u een brede smaakt heeft en bij uw favoriete meubelzaak bij Maarn kunt kiezen uit zoveel verschillende meubelen. En aangezien het aanschaffen van nieuwe meubelen nu eenmaal een langetermijninvestering is, wilt u hierin geen keuze maken waarvan u later spijt krijgt. Daarom staan onze experts dagelijks voor u klaar, om u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Legt u vooral uw wensen op tafel en de meubelkenners in onze meubelzaak nabij Maarn denken met plezier met u mee. Bovendien is het zelfs mogelijk om een fauteuil volledig op maat te laten maken!

Bezorging en montage

Zoals het een ware meubelspecialist betaamt bezorgt Oudenrijn Meubel uw nieuwe meubelen persoonlijk bij u thuis. Indien gewenst zorgen we er daarnaast voor dat uw meubel meteen gebruiksklaar is. We monteren het voor u ter plekke. En mocht u onverhoopt een probleem met één van onze meubelen ervaren, dan kunt u altijd terecht bij onze service en garantie-afdeling.

Vragen? Stel ze aan de meubelexpert nabij Maarn!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld het laten ontwerpen van een meubel op maat? Heeft u een bank of stoel in gedachten die u maar nergens kunt vinden? Of kunt u juist wel advies gebruiken bij het kiezen van een geschikte nieuwe inrichting? Neemt u dan gerust contact op of komt u eens langs in onze showroom aan de Strijkviertel 17 in De Meern. De routebeschrijving vanaf Maarn vindt u hieronder. Wij heten u graag welkom bij Oudenrijn Meubel: de enige echte meubelspecialist rondom Maarn!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.
Meer informatie Ok