Skip to main content
               

Meubelzaak Maarn

Op zoek naar een meubelzaak nabij Maarn? Rijdt u dan twintig kilometer in westelijke richting en u belandt in een waar meubelparadijs. Met een meubelshowroom van meer dan 3.000 m² heeft Oudenrijn Meubel in De Meern een ongekend uitgebreid aanbod van topkwaliteit meubelen. Van banken tot relaxfauteuils en van tafels tot wanddecoratie: u vindt het allemaal bij de grootste meubelzaak rondom Maarn. En dat ook nog eens tegen alleszins betaalbare prijzen!

Meubelzaak Maarn: meubels naar ieders smaak

Bij meubelzaak Oudenrijn Meubel nabij Maarn, Maarsbergen en Woudenberg treft u meubelen in diverse stijlen. Op zoek naar een industriële bijzettafel? Of juist een superstrakke hoekbank? U vindt het allemaal in De Meern. Heeft u juist inspiratie nodig voor de (her)inrichting van uw (nieuwe) woning? Dan bent u bij ons al helemaal aan het juiste adres. De meubelshowroom in onze meubelwinkel nabij Maarn is zowel qua omvang als qua diversiteit enorm en brengt u ongetwijfeld op originele woonideeën!

 

Bekijk ons assortiment

 

Meubelzaak Maarn

Advies op maat in onze meubelwinkel

Een nieuwe bank, eettafel of kast uitzoeken is vaak een ontzettend lastige klus. Zeker wanneer u een brede smaakt heeft en bij uw favoriete meubelzaak bij Maarn kunt kiezen uit zoveel verschillende meubelen. En aangezien het aanschaffen van nieuwe meubelen nu eenmaal een langetermijninvestering is, wilt u hierin geen keuze maken waarvan u later spijt krijgt. Daarom staan onze experts dagelijks voor u klaar, om u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Legt u vooral uw wensen op tafel en de meubelkenners in onze meubelzaak nabij Maarn denken met plezier met u mee. Bovendien is het in onze meubelwinkel zelfs mogelijk om een fauteuil volledig op maat te laten maken!

Bezorging en montage

Zoals het een ware meubelspecialist betaamt bezorgt meubelwinkel Oudenrijn Meubel uw nieuwe meubelen persoonlijk bij u thuis. Indien gewenst zorgen we er daarnaast voor dat uw meubel meteen gebruiksklaar is. We monteren het voor u ter plekke. En mocht u onverhoopt een probleem met één van onze meubelen ervaren, dan kunt u altijd terecht bij onze service en garantie-afdeling.

Vragen? Stel ze in de meubelshowroom nabij Maarn!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld het laten ontwerpen van een meubel op maat? Heeft u een bank, relaxfauteuil of ander soort stoel in gedachten die u maar nergens kunt vinden? Of kunt u juist wel advies gebruiken bij het kiezen van een geschikte nieuwe inrichting? Neemt u dan gerust contact op of komt u eens langs in onze meubelshowroom aan de Strijkviertel 17 in De Meern. De routebeschrijving vanaf Maarn, Maarsbergen en Woudenberg vindt u hieronder. Wij heten u graag welkom bij Oudenrijn Meubel: de enige echte meubelspecialist rondom Maarn!