Skip to main content
               

Meubelzaak Maarssen

Bent u een zoektocht naar nieuwe meubels begonnen? In onze meubelzaak nabij Maarssen vindt u een breed assortiment aan meubels. Oudenrijn Meubel ligt in De Meern, op nog geen 15 minuten rijden vanaf Maarssen. Wij hebben een meubelshowroom van wel meer dan 3.000 m². Wist u al dat onze meubelshowroom nabij Maarssen aan de A12 ligt? Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe meubels, bent u bij Oudenrijn Meubel zeker aan het juiste adres.

Interieuradvies in onze meubelwinkel

Onze collectie is zeer uitgebreid en dat betekent ook dat u heel veel keuze hebt in onze meubelzaak. Weet u nog niet helemaal of het meubel dat u op het oog heeft ook past binnen uw bestaande interieur? Of bent u op zoek naar meubels die perfect samengaan met bijvoorbeeld een moderne interieurstijl? Vraag ons dan zeker om advies. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste meubels en hopen dat u onze meubelwinkel nabij Maarssen verlaat met een voldaan en tevreden gevoel. 

In onze meubelzaak nabij Maarssen vindt u onder andere:

 

Bekijk ons assortiment

 

Meubelzaak Maarssen

Speciaal voor u op maat gemaakt

Wist u ook dat het bij ons mogelijk is om meubels op maat te laten maken? Een maatwerkoplossing is ideaal voor als u op zoek bent naar nieuwe meubels met specifieke eisen. Ons vakkundige team adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van maatwerkoplossingen bij onze meubelzaak in de buurt van Maarssen (Stichtse Vecht). Het is bij ons ook mogelijk om een fauteuil op maat te laten maken.

Meubelzaak nabij Maarssen: alles voor uw interieur

Bent u toe aan nieuwe meubels? Kom dan zeker eens langs bij Oudenrijn Meubel in Utrecht. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar nieuwe meubels. Alles voor uw interieur vindt u in onze 3.000m2 grote meubelshowroom. Breng een bezoekje aan onze meubelzaak nabij Maarssen en ontdek onze mogelijkheden! U kunt ook gebruik maken van onze bezorg- en montageservice. Wij beschikken over een eigen serviceafdeling en vinden het belangrijk dat u de juiste service ontvangt. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Routebeschrijving naar onze meubelwinkel vanaf Maarssen

In het kaartje hieronder kunt u zien hoe u vanaf Maarssen kunt rijden om onze meubelzaak nabij Maarssen, Stichtse Vecht, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Vreeland Tienhoven en Nigtevecht te bereiken. De route naar onze meubelwinkel uitstippelen vanaf uw woonadres? Klik dan op ‘Route’ in het kaartje.