Bent u op zoek naar nieuwe meubels? De meubelzaak nabij Montfoort waar u dan zeker een bezoekje aan moet brengen is Oudenrijn Meubel, op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Montfoort. In onze meubelshowroom van 3.000 m² kunt u onze grote collectie bekijken. De kans is groot dat u de perfecte meubels vindt voor in uw woning. Weet u niet zeker of deze meubels ook samengaan met uw huidige interieur? Laat u dan adviseren door onze vakkundige medewerkers. Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. Natuurlijk kunt u hen ook specifieke vragen stellen over ons aanbod.

Meubelwinkel met alles voor uw interieur

Bij onze meubelzaak nabij Montfoort kunt u terecht voor alles voor uw interieur. Gaat u verhuizen en wilt u echt even helemaal wat anders dan uw huidige woning? Dan komen wij goed van pas. De specialisten in onze meubelwinkel kunnen u onder andere adviseren over de verlichting. Verlichting is namelijk heel erg bepalend voor de sfeer in uw woning. Verder kunnen wij u ook van alles vertellen over kleurencombinaties. Gaat die prachtige bank eigenlijk wel samen met die salontafel? Dit zijn vragen waar u waarschijnlijk niet meteen het antwoord op weet, maar toch zijn de antwoorden hierop ontzettend belangrijk voor het bepalen van uw interieurstijl.

In onze meubelzaak nabij Montfoort (en o.a. Oudewater, Willeskop, Linschoten, Achthoven) vindt u onder andere:

 

Bekijk ons assortiment

 

Meubelzaak Montfoort

Scandinavische interieurstijl of toch wat anders?

Wilt u bijvoorbeeld een Scandinavische interieurstijl in uw woning? Houd dan rekening met de kleuren en materialen. In deze stijl komen veel natuurlijke materialen naar voren, zoals hout. Kenmerkend voor deze stijl zijn lichte kleuren, waarbij wit de boventoon voert. Deze stijl is de laatste jaren erg populair geworden en geeft uw woning een moderne uitstraling zonder kil te worden. Bij de meubelzaak in de buurt van Montfoort kunt u terecht voor allerlei meubels en accessoires in Scandinavische stijl.

Breng een bezoekje aan onze meubelzaak nabij Montfoort

Heeft u al een meubel op het oog, maar voldoet deze nog niet aan al uw wensen? Dan kan het zelfs zo zijn dat wij u een maatwerkoplossing kunnen bieden. En dan hebben we het niet alleen over het tafels en kasten, maar ook over banken en fauteuils! Oftewel, bij de meubelwinkel Oudenrijn Meubel is heel veel mogelijk. Laat ons vooral uw ideeën horen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar geschikte meubels en accessoires voor uw woning in onze meubelzaak in de buurt van Montfoort. Neem contact met ons op voor meer vragen en of informatie.

Routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf Montfoort

Benieuwd hoe u moet rijden vanaf Montfoort naar de meubelwinkel Oudenrijn Meubel? Via onderstaand kaartje ziet u hoe u onze meubelzaak nabij Montfoort, Oudewater, Willeskop, Linschoten en Achthoven bereikt. Bent u benieuwd naar de route vanaf uw woonadres? Kies dan in het kaartje voor ‘Route’ en kom naar onze meubelshowroom nabij Montfoort!