Skip to main content
               

Meubelzaak Nieuwegein

Bij onze meubelzaak nabij Nieuwegein kunt u terecht voor een zeer uitgebreide collectie meubels. Bent u op zoek naar die ene stoel dat nu mist in uw interieur? Of is het tijd om de zithoek eens onder handen te nemen? De meubelwinkel Oudenrijn Meubel is overzichtelijk opgesteld, midden in het land en onder één dak. Met een meubelshowroom van meer dan 3.000m² kunt u er vanuit gaan dat er iets voor u tussen zit! Het aanbod varieert van exclusieve zitmeubels tot aan fraaie kasten. Bij ons vindt u alles voor uw woning en dat op nog geen 15 minuten rijden vanaf Nieuwegein!

Meer dan een meubelzaak

Wij zijn niet alleen maar een zaak waar meubels worden verkocht, maar ook een meubelzaak nabij Nieuwegein (en o.a. Vreeswijk, Lopik, Beschop)  met vakkundige medewerkers die u een passend interieuradvies kunnen geven. Stelt u zich eens voor dat u de eethoek eens flink wilt aanpakken. In uw woning komt er een duidelijke moderne stijl naar voren en u wilt dit ook graag in de eethoek terug zien. Toch komt u er niet helemaal uit of die eettafel wel samengaat met uw keuken. Dit is het moment waar wij goed van pas kunnen komen! 

In onze meubelshowroom vlakbij Nieuwegein vindt u onder andere:

 

Bekijk ons assortiment

 

Meubelzaak Nieuwegein

Nieuwe meubels, nieuw interieur

U kunt onze meubelwinkel nabij Nieuwegein vijf dagen in de week bezoeken. Een nieuw interieur uitzoeken doet u niet zomaar en daarom vinden wij het belangrijk dat wij u een passend interieuradvies kunnen geven. Samen gaan we in onze meubelshowroom op zoek naar geschikte meubels en accessoires voor in uw woning. Twijfelt u nog of die nieuwe bank of relaxfauteuil wel bij uw huidige interieur in Nieuwegein past? Neem dan een foto mee van uw huidige interieur. Zo kunnen wij samen kijken wat er het beste in uw woning past en/of u toch voor iets anders moet gaan.

Meubelzaak nabij Nieuwegein, voor al uw meubels!

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe meubels die onze collectie net dat beetje extra geven. Ons assortiment is gevarieerd en onze vakkundige medewerkers geven u een passend advies. U bent van harte welkom in onze meubelzaak nabij Nieuwegein. Heeft u de collectie al in onze meubelshowroom bekeken, maar wilt u toch nog wat meer weten over een product? Neem dan contact met ons op.

Route naar onze meubelwinkel vanaf Nieuwegein

U bereikt onze meubelzaak in Utrecht binnen slechts vijftien minuten rijden vanaf Nieuwegein, Vreeswijk, Lopik, Benschop. Via onderstaand kaartje kunt u de route bekijken. Ook kunt u een gepersonaliseerde route naar onze meubelwinkel maken door op ‘Route’ in het kaartje te klikken.