Skip to main content
               

Meubelzaak Soest

Op zoek naar een meubelzaak in de omgeving van Soest? Bij Oudenrijn Meubel vindt u een groot assortiment meubelen. Vlakbij de A12 zit onze meubelshowroom in hartje Leidsche Rijn. Of u nu praktische of klassieke meubels zoekt, wij hebben ze voor u. Vergeet ook de interieur accessoires niet. Dit is namelijk heel bepalend voor de sfeer van uw interieur. Ook hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij onze meubelwinkel nabij Soest.

Groot assortiment met korte levertijden

Als u meubels uitzoekt, dan kunt u natuurlijk niet wachten om deze in uw interieur te plaatsen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Als u meubels koopt in onze meubelzaak nabij Soest, hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe meubels. Wij hanteren namelijk korte levertijden. Zo kunt u op korte termijn al lekker onderuitgezakt in uw nieuwe bank naar de mooiste series kijken. Bovendien zijn er altijd voldoende aanbiedingen in onze meubelzaak nabij Soest. Zo betaalt u nooit te veel voor uw nieuwe meubelen!

Geef uw interieur een complete metamorfose

Bent u toe aan een complete metamorfose van uw interieur? Omdat u misschien wel helemaal bent uitgekeken op uw huidige meubelen. Maar vindt u het zonde om veel geld uit te geven aan dure stylingadviezen. Bij Oudenrijn Meubel vindt u daarom een divers assortiment meubelen, die altijd wel aan uw wensen voldoen. Wacht niet langer en pak vandaag nog uw interieur aan en kom langs bij de mooiste meubelzaak van Soest en omstreken!

In onze meubelzaak in de buurt van Soest, Soesterberg, Soestduinen en Baarn vindt u onder andere:

 

Bekijk de collectie

 

Meubelzaak Soest

Onze medewerkers voorzien u van een deskundig advies

Heeft u nog niet goed voor ogen hoe uw interieur eruit moet komen te zien? Vraagt u zich af welke kleuren goed te combineren zijn? In onze meubelzaak nabij Soest werken deskundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in interieuradvies. Vergeet u niet een foto mee te nemen van de woonkamer plus de afmetingen? Kom langs in onze meubelshowroom van ruim 3000 m2, dan gaan wij samen de mogelijkheden bespreken.

Breng een bezoek aan onze meubelzaak dichtbij Soest

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons diverse assortiment bij onze meubelwinkel in de regio van Soest? Onze meubelshowroom is vijf dagen per week geopend van dinsdag t/m zaterdag. Kom gerust langs, de koffie staat altijd voor u klaar. Heeft u vragen over onze meubelen, levertijden of heeft u andere vragen? U kunt online contact met ons opnemen. Ook kunt u bellen naar: 030 666 44 77. Oudenrijn Meubel, dé meubelzaak in de regio van Soest!

Routebeschrijving naar onze meubelwinkel vanaf Soest

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan onze meubelshowroom? In het kaartje hieronder kunt u alvast uw route naar onze meubelwinkel bekijken. U kunt ook een route uitstippelen vanaf uw eigen woonadres in Soest, Soesterberg, Soestduinen of Baarn door op ‘Route’ te klikken.