Skip to main content
               

Meubelzaak Utrecht

Bent u toe aan nieuwe meubels? Kom langs in onze meubelzaak nabij Utrecht! Op slechts 15 minuten rijden vanaf het centrum van Utrecht bereikt u onze meubelshowroom. Bestaande uit ruim 3.000 vierkante meter oppervlak. U kunt zich dus misschien al voorstellen dat u voor al uw meubels bij ons terecht kunt. Van nieuwe bank tot verlichting. Of wilt u uw huis misschien wat persoonlijker maken met leuke accessoires? Bekijk hier alvast een deel van onze collectie.

Meubelzaak in Utrecht met een compleet aanbod

Utrecht is een prachtige stad. Met ruim 339.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal. U kunt zich voorstellen dat al deze inwoners ook regelmatig op zoek zijn naar nieuwe meubels. Wij ontvangen dan ook veel klanten uit Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, De Meern en omstreken in onze meubelwinkel. Onze meubelzaak nabij Utrecht bestaat uit ruim 3.000 vierkante meter oppervlak. Wij hebben een groot aanbod banken, fauteuils, eettafels, dressoirs, verlichtingsta-op-stoelrelaxfauteuil en woonaccessoires. Via onze website kunt u ook direct al onze aanbiedingen zien. Op onze pagina's actie en opruiming krijgt u direct al onze meubels in de aanbieding te zien.

 

Bekijk de collectie

 

Meubelwinkel voor maatwerk meubelen

Heeft u een prachtig meubel gezien, maar zou u er toch nog iets aan willen aanpassen? Is de maat bijvoorbeeld niet goed of wilt u het meubel een persoonlijk tintje geven? Maatwerk is mogelijk in onze meubelwinkel! Behalve maatwerk aan bestaande meubelen, is het ook mogelijk om uw eigen idee of tekening mee te nemen. Het compleet laten vervaardigen van een meubel aan de hand van uw eigen idee is namelijk mogelijk!

 

Meubelzaak Utrecht

Bezoek onze meubelzaak in Utrecht voor interieuradvies

Het inrichten van een (woon)kamer is een vak apart. Niet iedereen heeft goed voor ogen hoe zijn of haar (woon)kamer eruit zou moeten komen te zien. Welke kleuren passen bijvoorbeeld goed bij elkaar? De medewerkers in onze meubelshowroom zijn gespecialiseerd in het geven van interieuradvies. Wij raden u aan om foto’s van uw (woon)kamer mee te nemen naar onze meubelzaak in Utrecht, net als de maten van de kamer waar het om gaat. Vervolgens gaan we samen met u om tafel om de mogelijkheden te bekijken.

Routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf Utrecht

U bereikt onze meubelzaak nabij Utrecht binnen slechts 20 minuten rijden met de auto. Via onderstaand kaartje kunt u de route naar onze meubelwinkel bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf Utrecht? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in Utrecht in te toetsen.