Skip to main content
               

Meubelzaak Veenendaal

Zoekt u een meubelzaak nabij Veenendaal? Oudenrijn Meubel beschikt over veel verschillende meubels. In onze exclusieve meubelshowroom van 3000 m² vindt u onder andere stoelen, banken, salontafels, eethoeken en meer. Eén ding is zeker; bij ons heeft u genoeg keuze wat betreft het interieur van uw woning. Voor een meubelzaak nabij Veenendaal bent u van harte welkom in onze meubelwinkel in De Meern. Weet u al welke meubels u aan uw interieur wilt toevoegen?

Interieuradvies in onze meubelwinkel

In onze meubelzaak nabij Veenendaal helpen wij u graag verder met al uw vragen. Wilt u een bank kopen maar vraagt u zich af of die grote hoekbank wel in uw huidige inrichting past? Welke kleuren komen goed tot recht in mijn huis? Waar kan ik het beste de verlichting plaatsen? Al dit soorten vragen kunnen onze verkoopspecialisten voor u beantwoorden. Kijkt u liever even rustig zelf rond? Ook dat is geen enkel probleem.

Happy@Home

Een populaire collectie in onze meubelwinkel is de collectie van Happy@Home. De meubels van Happy@Home zijn fleurig en passen in iedere woonkamer. Met deze meubels kunt u heel eenvoudig een vrolijke sfeer in uw woning creëren. Als u op zoek bent naar meubels met een vrolijke uitstraling, dan zit u met de Happy@Home collectie zeker goed. Ook deze collectie kunt u bekijken in de meubelshowroom van onze meubelzaak nabij Veenendaal.

Meubelzaak Veenendaal

Ons assortiment, uw woonwensen

Wilt u een bezoekje brengen aan onze meubelwinkel in de buurt van Veenendaal? Op ongeveer een half uur rijden vanaf Veenendaal staat u al voor onze meubelzaak in Utrecht. De kans is groot dat u bij ons de meubels vindt die perfect aansluiten op uw woonwensen. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing? Ook dan kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor in uw woning.

 

Bekijk de collectie

 

Meubelzaak Veenendaal: Oudenrijn Meubels

Kunt u niet wachten om nieuwe meubels aan te schaffen? Kom dan snel langs bij onze meubelzaak nabij Veenendaal. Heeft u een interieurstijl in gedachte, maar weet u nog niet zo goed welke meubels daarbij passen? Ook dan kunnen wij u goed op weg helpen in onze meubelshowroom. Wij helpen onze klanten graag met hun zoektocht naar geschikte meubels om zo meer uit een woning te kunnen halen. Wilt u nog meer informatie ontvangen ontvangen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf Veenendaal

In het kaartje hieronder staat een routebeschrijving vanaf Veenendaal weergegeven. Wilt u liever een routebeschrijving vanaf uw eigen woonadres naar onze meubelwinkel? Klik dan op ‘Route’. Wij zijn ook prima te bereiken vanuit Ede, Wageningen, Amerongen, Rhenen, Elst en Leersum. U bent van harte welkom in onze meubelzaak nabij Veenendaal!