Meubelzaak Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een meubelzaak in de buurt van Wijk bij Duurstede? Kijk uw ogen uit bij Oudenrijn Meubel! Geniet van exclusieve merken. Verdwaal in een showroom van ruim 3.000 m2. En ga naar huis met professioneel interieuradvies! Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste meubilair.

Meubelzaak Wijk bij Duurstede

Happy@Home

Treed binnen in een ware oase aan meubels. Modern. Romantisch. Het meubilair van Happy@Home past bij iedere woonstijl. Het merk combineert natuurlijk materialen, zoals: hout, leer en stof, met de laatste meubeltrends. Daarnaast is het te verkrijgen in verschillende kleuren, varianten en maten. Zo vindt u altijd iets wat bij u past! Op zoek naar een meubelzaak bij Wijk bij Duurstede die de Happy@Home-collectie verkoopt? Kijk niet verder! Oudenrijn Meubel staat voor u klaar.

Maatwerk

Altijd al uw eigen meubelstuk willen ontwerpen? Dat kan bij Oudenrijn Meubel! Op basis van uw idee of tekening gaan onze specialisten razendsnel aan de slag. Daarnaast hebben wij ook meubelcollecties in huis, die wij aan uw wensen kunnen aanpassen. Dus wilt u de maatvoering of de indeling laten wijzigen? Dan pakken wij dat graag voor u op. Zo heeft u bij ons altijd een meubelstuk dat al uw eisen voldoet. Dus bent u op zoek naar maatwerk? Dan gaat u naar onze meubelzaak in de buurt van Duurstede!

Winkelen bij Oudenrijn Meubel

Met een showroom van ruim 3.000 m2 heeft Oudenrijn Meubel gegarandeerd iets voor u in huis. Exclusieve bankstellen, stoelen en zelfs fauteuils. Bij ons kan het allemaal! En heeft u uw keuze kunnen maken? Dan geven onze specialisten u graag advies over het verdere interieur. Een bezoek aan onze meubelzaak nabij Wijk bij Duurstede is gegarandeerd de moeite waard!

Bezoek een meubelzaak nabij Wijk bij Duurstede!

Bent u ook zo toe aan een nieuwe inrichting? Voor het mooiste meubilair gaat u naar Oudenrijn Meubel in Leidsche Rijn. Bezoek onze showroom vandaag nog aan de Strijkviertel 17. Of bekijk ons assortiment direct online! Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier. Liever één van onze collega’s aan de telefoon? Bel dan naar 030-666 44 77. Zien wij u binnenkort in onze meubelzaak in de buurt van Wijk bij Duurstede?

Routebeschrijving vanaf Wijk bij Duurstede

Wilt u onze winkel binnenkort bezoeken? Stippel makkelijk en snel uw route uit via de onderstaande kaart. Klik op ‘Meer opties’ om uw adres van vertrek in te voeren.

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700