Op zoek naar een meubelzaak in de buurt van Wijk bij Duurstede? Kijk uw ogen uit bij Oudenrijn Meubel! Geniet van exclusieve merken. Verdwaal in een meubelshowroom van ruim 3.000 m2. En ga naar huis met professioneel interieuradvies! Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste meubilair.

Happy@Home meubelshowroom

Treed binnen in een ware oase aan meubels. Modern. Romantisch. Het meubilair van Happy@Home past bij iedere woonstijl. Het merk combineert natuurlijk materialen, zoals: hout, leer en stof, met de laatste meubeltrends. Daarnaast is het te verkrijgen in verschillende kleuren, varianten en maten. Zo vindt u altijd iets wat bij u past! Op zoek naar een meubelzaak bij Wijk bij Duurstede die de Happy@Home-collectie verkoopt? Kijk niet verder! Oudenrijn Meubel, ook vlakbij Cothen, Langbroek, Buren en Maurik, staat voor u klaar.

 

Bekijk de collectie

 

Meubelwinkel voor maatwerk

Altijd al uw eigen meubelstuk willen ontwerpen? Dat kan bij de meubelwinkel Oudenrijn Meubel! Op basis van uw idee of tekening gaan onze specialisten razendsnel aan de slag. Daarnaast hebben wij ook meubelcollecties in huis, die wij aan uw wensen kunnen aanpassen. Dus wilt u de maatvoering of de indeling laten wijzigen? Dan pakken wij dat graag voor u op. Zo heeft u bij ons altijd een meubelstuk dat al uw eisen voldoet. Dus bent u op zoek naar maatwerk? Dan gaat u naar onze meubelzaak in de buurt van Duurstede!

 

Meubelzaak Wijk Bij Duurstede

Winkelen bij Oudenrijn Meubel

Met een meubelshowroom van ruim 3.000 m2 heeft Oudenrijn Meubel gegarandeerd iets voor u in huis. Exclusieve bankstellen, stoelen en zelfs relaxfauteuils. Bij ons kan het allemaal! En heeft u uw keuze kunnen maken? Dan geven onze specialisten u graag advies over het verdere interieur. Een bezoek aan onze meubelzaak nabij Wijk bij Duurstede is gegarandeerd de moeite waard!

Bezoek een meubelzaak nabij Wijk bij Duurstede!

Bent u ook zo toe aan een nieuwe inrichting? Voor het mooiste meubilair gaat u naar Oudenrijn Meubel in Leidsche Rijn. Bezoek onze meubelwinkel vandaag nog aan de Strijkviertel 17. Of bekijk ons assortiment direct online! Heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier. Liever één van onze collega’s aan de telefoon? Bel dan naar 030 666 44 77. Zien wij u binnenkort in onze meubelzaak in de buurt van Wijk bij Duurstede?

Routebeschrijving naar onze meubelwinkel vanaf Wijk bij Duurstede

Wilt u onze meubelshowroom binnenkort bezoeken? Stippel makkelijk en snel uw route vanuit Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Buren en Maurik uit via de onderstaande kaart. Klik op ‘Route’ om uw adres van vertrek in te voeren.