Op het moment dat u op zoek bent naar een meubelzaak nabij Woerden, heeft u met Oudenrijn Meubel het juiste bedrijf weten te vinden! Ondanks dat wij zelf niet in Woerden gevestigd zijn, bereikt u onze meubelshowroom slechts binnen 15 minuten rijden. Wij van Oudenrijn Meubel kunnen u alles bieden op het gebied van interieur. U kunt hierbij denken aan kasten, banken, eettafels, stoelen, dressoirs, verlichtingrelaxfauteuilssta-op-stoelenaccessoires en nog veel meer. Daarnaast is onze meubelzaak nabij Woerden ook een goede keuze voor al uw maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld een meubel op maat laten maken, aan de hand van uw eigen wensen? Dat is bij ons geen probleem! Ook op het moment dat u op zoek bent naar advies op het gebied van de laatste woontrends, helpen onze medewerkers u graag.

Direct onze collectie bekijken

Onze meubelshowroom van Oudenrijn Meubel, dé meubelzaak nabij Woerden, Kamerik, Zegveld en Linschoten, bevat een showroom van maar liefst 3.000m2. Op deze manier proberen wij voor voor alle klanten voldoende keuze te creeëren. Een groot gedeelte van onze collectie is daarbij ook alvast via onze website te bekijken. Hier kunt u alvast een goed beeld krijgen van ons aanbod. Wij verwelkomen u daarnaast natuurlijk graag in onze fysieke meubelzaak nabij Woerden. Kunt u niet wachten? Bekijk hier alvast onze collectie online!

 

Bekijk de collectie

 

Meubelzaak Woerden

Advies op maat in onze meubelwinkel

Bent u uw huidige inrichting en meubelen na jaren meer dan zat? Of heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht? Door uw interieur te vervangen en te veranderen, krijgt uw huis een totaal ander aanzicht. Echter is er tegenwoordig zoveel aanbod dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Denk hierbij aan de kleurkeuze van de meubelen ten opzichte van elkaar. De vraag welke materialen goed bij elkaar passen. Of hoe een bepaalde hoekbank staat in uw huiskamer. Dat zijn slechts een paar voorbeelden van vragen waar veel klanten mee zitten. De specialisten in onze meubelwinkel helpen u graag met een advies op maat. Wilt u graag gebruik maken van dit interieuradvies? Maak in dat geval een aantal foto’s van het huidige interieur en neem de maten op van uw (woon)kamer. Als u deze meeneemt naar onze meubelshowroom, zal één van onze ervaren medewerkers met u rond de tafel zitten voor een advies op maat!

Meubels op maat laten maken

Wist u dat het bij onze meubelzaak nabij Woerden zelfs mogelijk is om meubels op maat aan te passen? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u een prachtige eettafel heeft gezien binnen onze collectie. Echter blijkt deze na het meten net iets te groot te zijn. Niet getreurd, doorgaans is het mogelijk om veel meubelen prima aan te passen naar persoonlijke wensen. Vraag gerust aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk.

Meubelshowroom eenvoudig te bereiken vanuit Woerden

Wilt u graag eens langskomen bij onze meubelzaak nabij Woerden? Wij heten u van harte welkom om onze fysieke meubelwinkel te komen bezoeken. U bereikt onze meubelshowroom in Utrecht vanaf Woerden in slechts 15 minuten rijden met de auto. Op onderstaand kaartje kunt u de gehele route eenvoudig bekijken. Door op ‘Route’ te klikken naast het kaartje, is het mogelijk om uw eigen adres in Woerden in te toetsen. Wij zijn vijf dagen per week geopend, van dinsdag t/m zaterdag. Al onze actuele openingstijden zijn onderaan deze pagina te vinden.