Een relaxfauteuil. De naam zegt het al. Een stoel waarin u na een dag van inspanning weer volledig tot ontspanning kunt komen. Niet verwonderlijk dus dat de relaxfauteuil zo populair is. Bij Oudenrijn Meubel verkopen we relaxfauteuils in meerdere kleuren, soorten en materialen. Wat de fauteuils allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze er in elk opzicht voor zorgen dat u ontspant.

De elektrische relaxfauteuil zorgt voor nog meer ontspanning!

Bij Oudenrijn Meubels verkopen wij zowel ‘gewone’ relaxfauteuils als elektrisch bedienbare relaxfauteuils. Bij een elektrisch verstelbare relaxfauteuil gaat echt alles automatisch, u hoeft de stoel alleen nog zelf te bedienen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Een elektrische relaxfauteuil is voorzien van één of meerdere motoren. Zo is er vaak een motor voor bediening van de rugleuning en een motor voor de bediening van de zitting.

Verschillende functies per relaxfauteuil

Elektrische relaxfauteuilHet aanbod relaxfauteuils is groot. Van eenvoudige draaifauteuil tot volledig elektrische relaxfauteuil met alles erop en eraan. Wilt u echt even helemaal tot rust komen? Kies dan voor een relaxfauteuil met een ligfunctie. Wilt u uw benen rust geven na een dag werken? Kies dan voor een relaxfauteuil met elektrisch verstelbare voetensteun.

Op zoek naar een relaxfauteuil in de omgeving van Utrecht?

Oudenrijn Meubel is gevestigd in Utrecht, De Meern, op korte afstand van Utrecht. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend en bent u van harte welkom om onze collectie relaxfauteuils te bekijken en uit te proberen. Onze deskundige verkopers vertellen u graag meer over de eigenschappen van de desbetreffende relaxfauteuil. Kom gerust bij ons langs, de koffie staat klaar!

Past de relaxfauteuil in uw woonkamer? Wij adviseren u graag!

DraaifauteuilEen relaxfauteuil koopt u niet alleen voor het zitcomfort. Het uiterlijk van de fauteuil is natuurlijk ook van belang. Vaak heeft de relaxfauteuil een prominente plek binnen de woonkamer. Benieuwd welke relaxfauteuil het best bij uw interieur past? Neem foto’s mee van uw interieur. Onze verkoopadviseurs kijken samen met u naar de geschikte stoel.

Een impressie van de relaxfauteuils van het merk Twice

Bekijk onderstaand filmpje om met eigen ogen te zien hoe ‘relaxt’ zo’n relaxfauteuil nu eigenlijk is. In onderstaand filmpje krijgt u een voorbeeld te zien van één van de relaxfauteuils van het merk Twice.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.