lentekriebels-achtergrond2
LEVE DE LENTE!
Welkom in onze 3.000 m2 showroom!
Waar je op je gemak kunt rondkijken. In een zee van ruimte...
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Av01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Gv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Ev01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Fv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Dv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Cv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Bv01a
relaxfauteuil_dokkum
*) exclusief sta-op hulp
Relaxfauteuil Dokkum
v.a. €2.499*
Relaxfauteuil 'Dokkum', volledig elektrisch bediend.
Leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, met of zonder sta-op ondersteuning.
Tegenwoordig is er geen fijnere manier om de laatste Netflix-serie te bekijken: vanuit je eigen, moderne, comfortabele superzetel!
Ooit waren relaxfauteuils suf en oubollig...
previous arrow
next arrow

LET OP: ONZE WINKEL IS OP 1e EN 2e PAASDAG GESLOTEN!

Een relaxfauteuil. De naam zegt het al. Een stoel waarin u na een dag van inspanning weer volledig tot ontspanning kunt komen. Niet verwonderlijk dus dat de relaxfauteuil zo populair is. Bij Oudenrijn Meubel in Utrecht verkopen we relaxfauteuils in meerdere kleuren, soorten en materialen. Wat de fauteuils allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze er in elk opzicht voor zorgen dat u ontspant.

De elektrische relaxfauteuil zorgt voor nog meer ontspanning!

Bij Oudenrijn Meubel in Utrecht verkopen wij zowel ‘gewone’ relaxfauteuils als elektrisch bedienbare relaxfauteuils. Bij een elektrisch verstelbare relaxfauteuil gaat echt alles automatisch, u hoeft de stoel alleen nog zelf te bedienen door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Een elektrische relaxfauteuil is voorzien van één of meerdere motoren. Zo is er vaak een motor voor bediening van de rugleuning en een motor voor de bediening van de zitting.

 

Bekijk onze relaxfauteuils

 

Verschillende functies per fauteuil

Het aanbod fauteuils in Utrecht is groot. Van eenvoudige draaifauteuil tot volledig elektrische relaxfauteuil met alles erop en eraan. Wilt u echt even helemaal tot rust komen? Kies dan voor een relaxfauteuil met een ligfunctie. Wilt u uw benen rust geven na een dag werken? Kies dan voor een fauteuil met elektrisch verstelbare voetensteun.

 

Relaxfauteuil kopen

Op zoek naar een relaxfauteuil in de omgeving van Utrecht?

Oudenrijn Meubel is gevestigd in Utrecht, De Meern, op korte afstand van Utrecht, Zeist en Amersfoort. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend en bent u van harte welkom om onze collectie fauteuils te bekijken en uit te proberen. Onze deskundige verkopers vertellen u graag meer over de eigenschappen van de desbetreffende relaxfauteuil. Kom gerust bij ons langs, de koffie staat klaar! Naast fauteuils, kunt u ook bij ons terecht voor bankenkastenstoelentafels en verschillende woonaccessoires.

Past de fauteuil in uw woonkamer? Wij adviseren u graag!

Een fauteuil koopt u niet alleen voor het zitcomfort. Het uiterlijk van de fauteuil is natuurlijk ook van belang. Vaak heeft de relaxfauteuil een prominente plek binnen de woonkamer. Benieuwd welke relaxfauteuil het best bij uw interieur past? Neem foto’s mee van uw interieur. Onze verkoopadviseurs kijken samen met u naar de geschikte stoel.

Routebeschrijving naar Oudenrijn Meubel in Utrecht

Via onderstaande kaart kunt u de route naar onze meubelzaak in Utrecht bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw woonadres? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in te toetsen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u al onze relaxfauteuils kunt bekijken en proefzitten.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.