BANNERRELAXFAUTEUIL2022Av01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Gv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Ev01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Fv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Dv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Cv01a
LevanteenLavello1920x600
Lavello & Levante,
zo mooi kan
eenvoud
zijn
Lavello1920x600
Leverbaar met vaste
poten of met
ronde draaivoet
previous arrow
next arrow

Een heerlijke relaxfauteuil voor uw woning in Nieuwegein? Oudenrijn Meubel heeft een divers assortiment met comfortabele zits. Kies de stijl, kleur en model die bij u past en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u in huis staat. Met een relaxfauteuil in Nieuwegein komt u na een dag even volledig tot rust. Wij van Oudenrijn Meubel bieden u graag deze ontspanning aan en helpen u dan ook graag verder aan een passend meubel.

Relaxfauteuil Nieuwegein

 

Optimaal gemak met de elektrische functie

Een relaxfauteuil in Nieuwegein moet comfortabel zitten en u die ontspanning geven die u na een dag nodig heeft. U kunt bij ons daarom fauteuils vinden die een handmatige of elektrische functie hebben. Wilt u voor optimaal gemak gaan? Dan raden wij nabij Nieuwegein aan om voor de fauteuil met elektrische functie te gaan. Hiermee kunt u namelijk vanuit u stoel alle mogelijkheden bedienen die op de relaxfauteuil zitten. Dit doet u met de afstandsbediening die u bij de stoel geleverd krijgt.

Bekijk onze relaxfauteuils

 

Functies van de relaxfauteuil

Op een relaxfauteuil zitten diverse functies die zorgen voor de comfortabele zit. De relaxfauteuil heeft bijvoorbeeld de functie om te kantelen, waardoor u zelfs in de lighouding kan ontspannen in uw woning in Nieuwegein. Niet alleen het kantelen zorgt voor gemak, ook de voetensteun zorgen ervoor dat u uw benen volledig rust krijgen. Kost het u veel energie om uit de zit te komen? Dan is een relaxfauteuil met het sta-op mechanisme de oplossing.

 

Een fauteuil die past in uw interieur

Heeft u ons assortiment al bekeken? Onze fauteuils bestaan uit verschillende modellen met ieder een andere uitstraling. Zo vindt u diverse kleuren voor een relaxfauteuil die in uw woning in Nieuwegein past. Wij hebben diverse neutrale kleuren maar ook een opvallende kleur kan in een modern interieur perfect passen als eyecatcher van de ruimte. Vergeet ook niet om te kijken naar het materiaal waarnaar u op zoek bent en de grootte van de stoel. Wij geven u graag meer informatie of voorzien u van een passend advies!

 Relaxfauteuil kopen Nieuwegein

 

 

Een relaxfauteuil kopen in Nieuwegein? Oudenrijn Meubel staat klaar!

Bent u er al uit voor welke relaxfauteuil u gaat voor uw woning in Nieuwegein? Bekijk gerust eens ons assortiment of vraag één van onze adviseurs om u op weg te helpen. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van een fauteuil die bij u past. Direct onze fauteuils bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom nabij Nieuwegein om u een passende relaxfauteuil te laten zien!

 

 

Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw woonadres in Zeist? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in te toetsen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u al onze fauteuils vanuit Zeist kunt bekijken én proefzitten.