Sta op stoel

Sta op stoel

Een sta op stoel is een fauteuil met een hoog zitcomfort. In de stoelen is een motor werkzaam, waarmee de stoel gemakkelijk ‘bestuurbaar’ is. De sta op stoel wordt door de motor in een stand gezet, waardoor u gemakkelijk op kunt staan. Ook de uitklapbare voetsteunen zijn elektrisch. U kunt dus heerlijk relaxed met uw benen gestrekt uitrusten.

300 m² meubelshowroom in hartje Leidsche Rijn

Oudenrijn Meubel heeft veel verschillende soorten meubelen in het assortiment. De meubels zijn praktisch, maar ook stijlvol. Alle meubels van Oudenrijn Meubel zijn opgeslagen onder één dak. De collectie is zeer uitgebreid. Naast sta op stoelen, kunt u ook bij ons terecht voor kasten, salontafels, eethoeken en meer. Aan de hand van uw eisen zoeken wij perfect passende meubels. Heeft u meer specifieke eisen? In dat geval kunnen wij u een maatwerkoplossing bieden. Bij ons enthousiaste team kunt u altijd terecht voor advies.

Aandachtspunten bij de sta op stoel

De sta op stoel is gericht op een hoog zitcomfort. Het is daarom belangrijk dat de stoel goed aansluit bij de stand van uw lichaam. Let hierbij op de zithoogte. De bovenbenen moeten met een hoek van 90° graden in verhouding tot de grond staan. Ook moet de leuning uw rug goed ondersteunen. Let ook op de hoogte van de hoofd- en armsteunen. Door te letten op deze aandachtspunten creëert u een perfect passende sta op stoel.

 

Bezorg- en montageservice

De ideale sta op stoel hebt u bij ons gevonden. Hoe komt deze nu bij u thuis? Geen zorgen! Onze eigen mensen bezorgen de sta op stoel graag bij u thuis. Indien nodig kunnen zij de meubels voor u monteren. Wilt u liever bij aflevering betalen? Ook dit is geen probleem. Dankzij de mobiele pin service maken wij dit mogelijk voor u. Oudenrijn Meubel is uw betrouwbare partner in alle fases van de koop!

Op zoek naar een sta op stoel?

Bent u op zoek naar een sta op stoel? Kom langs in onze showroom. In onze indrukwekkende showroom staan alle sta op stoelen overzichtelijk opgesteld. Voor vakkundig advies kunt u altijd hulp inschakelen. Ons enthousiaste team luistert en denkt mee. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 030 – 666 44 77. Ook kunt u mailen naar: info@oudenrijnmeubel.nl. De mooiste sta op stoelen vindt u bij Oudenrijn Meubel!

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 –