SHOWROOMBEZOEK OP AFSPRAAK


Onze ruime showroom (3.000 m2) is geopend voor publiek, op afspraak!  Daarnaast gelden vanzelfsprekend de bestaande coronaregels ten aanzien van hygiëne en het bewaren van voldoende afstand. Mocht u dus rustig willen rondkijken in onze showroom, laat ons dat dan graag even weten, zodat we in overleg een tijd kunnen afspreken. U kunt zich dan laten inspireren, in alle rust en met een 'zee van ruimte' om u heen...


Aanbieidingen

Met het oog op onze nieuwe collecties zijn veel showroomstoelen, -fauteuils, -kasten en -tafels flink afgeprijsd (kortingen tot wel 70%), waardoor u kunt profiteren van een aanzienlijk prijsvoordeel. Bovendien zijn veel actieproducten direct leverbaar, waarbij u de keuze heeft tussen direct zelf meenemen of laten afleveren door onze eigen bezorgdienst. Elders op deze website vindt u een actueel overzicht van opruimingsproducten. Voor aanvullende informatie en/of bestellingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op dinsdag t/m zaterdag, van 9:00 - 17:00 uur.


De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers nemen wij uiterst serieus. We volgen de ontwikkelingen rond COVID-19 nauwgezet en handelen overeenkomstig de geldende richtlijnen van het RIVM. Eventuele nieuwe instructies van overheidswege zullen direct worden opgevolgd.

Afhalen producten

Voor zover u niet heeft gekozen voor bezorging aan huis, kunt u ook naar ons magazijn komen om bestelde producten af te halen. Neemt u ook in dat geval graag vooraf even telefonisch contact met ons op, zodat we in overleg een geschikt afhaalmoment kunnen plannen.

Indien u ons bezoekt, vragen we uw begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen in het kader van de corona-uitbraak. Tegelijkertijd vragen we u de adviezen ten aanzien van hygiëne en omgangsvormen, zoals gecommuniceerd door het RIVM, op te volgen.


Extra voorzorgsmaatregelen die wij nemen

  • Onze medewerkers geven u geen hand en bewaren gepaste afstand;
  • We monitoren de gezondheid van onze medewerkers voortdurend. Mensen met (lichte) klachten blijven thuis;
  • We wassen onze handen met grote regelmaat;
  • We maken de showroom extra vaak en grondig schoon.

 

Van u, als bezoeker van onze showroom en/of als 'afhaler', vragen wij

  • De voorschriften en richtlijnen van het RIVM te respecteren;
  • Uw handen zorgvuldig te reinigen voor én na een bezoek aan onze winkel;
  • Een bezoek aan onze winkel uit te stellen bij (vage) klachten die kunnen duiden op symptomen, behorende bij COVID-19 (zoals hoesten, koorts, niezen, keelklachten);
  • Bij verschijnselen als genoemd een eventueel reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

 

Thuisbezorging

Bestelde meubels worden, in overleg met de klant, in principe gewoon met ons eigen vervoer afgeleverd. Vanzelfsprekend gelden hierbij dezelfde RIVM-omgangs- en hygiënerichtlijnen. Onze medewerkers zijn daarbij extra alert, teneinde zowel uw als hun eigen veiligheid zo goed mogelijk mogelijk te waarborgen.


Teneinde onze medewerkers niet onnodig bloot te stellen aan gezondheidsrisico's, verzoeken we klanten met - mogelijk - corona-gerelateerde ziekteverschijnselen contact met ons op te nemen om in overleg een latere leverdatum te plannen. 

 

Levertijden

Omdat de coronacrisis wereldwijd gevolgen heeft voor productie en logistiek, gelden er langere levertijden voor veel van onze producten. Dat neemt echter niet weg dat er een groot aantal producten, zoals stoelen, tafels en kasten, (beperkt) uit voorraad leverbaar is. We informeren u graag over de beschikbaarheid van het door u gewenste product.

 

Alle hier genoemde coronamaatregelen blijven van kracht, zolang het RIVM dat adviseert en/of de Nederlandse overheid ons daartoe verplicht. Indien nodig zullen ze worden aangepast en/of uitgebreid conform eventuele nieuwe inzichten c.q. gewijzigde richtlijnen en/of verorderingen. Deze informatiepagina wordt regelmatig geactualiseerd.

 

We danken u op voorhand voor uw medewerking en begrip.

Met weerbare groet,

 

Directie en medewerkers Oudenrijn Meubel

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.