De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers nemen wij uiterst serieus. We volgen de ontwikkelingen rond de COVID-19-uitbraak nauwgezet en handelen overeenkomstig de geldende richtlijnen van het RIVM. Eventuele nieuwe instructies van overheidswege zullen direct worden opgevolgd.

Bezoek aan onze winkel

Zolang het verantwoord lijkt en niet in strijd met eventuele beperkende bepalingen, blijft onze winkel met ruime showroom in De Meern gewoon open; u bent er van harte welkom! (De actuele openingstijden vindt u onderaan deze pagina.)

Indien u onze winkel bezoekt, vragen we uw begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen in het kader van de corona-uitbraak. Tegelijkertijd vragen we u de adviezen ten aanzien van hygiëne en omgangsvormen, zoals gecommuniceerd door het RIVM, op te volgen. We zijn ervan overtuigd dat de strijd tegen het virus alleen samen kan worden gewonnen!


Extra voorzorgsmaatregelen die wij nemen

  • Onze medewerkers geven u geen hand en bewaren gepaste afstand;
  • We monitoren de gezondheid van onze medewerkers voortdurend. Mensen met (lichte) klachten blijven thuis;
  • We wassen onze handen met grote regelmaat;
  • We maken de showroom extra vaak en grondig schoon.

 

Van u, als bezoeker van onze winkel, vragen wij

  • De voorschriften en richtlijnen van het RIVM te respecteren;
  • Uw handen zorgvuldig te reinigen voor én na een bezoek aan onze winkel;
  • Een bezoek aan onze winkel uit te stellen bij (vage) klachten die kunnen duiden op symptomen, behorende bij COVID-19 (zoals hoesten, koorts, niezen, keelklachten);
  • Bij verschijnselen als genoemd een eventueel reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

 

Bezoek aan huis

Bestelde meubels worden, in overleg met de klant, in principe gewoon met ons eigen vervoer afgeleverd. Vanzelfsprekend gelden hierbij dezelfde RIVM-omgangs- en hygiënerichtlijnen. Onze medewerkers zijn daarbij extra alert, teneinde zowel uw als hun eigen veiligheid zo goed mogelijk mogelijk te waarborgen.


Teneinde onze medewerkers niet onnodig bloot te stellen aan gezondheidsrisico's, verzoeken we klanten met ziekteverschijnselen als voornoemd contact met ons op te nemen om in overleg een latere leverdatum te plannen. 

 

Levertijden

Omdat de coronacrisis wereldwijd gevolgen heeft voor productie en logistiek, gelden er langere levertijden voor veel van onze producten. Dat neemt echter niet weg dat er een groot aantal producten, zoals stoelen, tafels en kasten, (beperkt) uit voorraad leverbaar is. We informeren u graag over de beschikbaarheid van het door u gewenste product.

 

Alle hier genoemde coronamaatregelen blijven van kracht, zolang het RIVM dat adviseert. Indien nodig zullen ze worden aangepast en/of uitgebreid conform eventuele nieuwe inzichten c.q. gewijzigde richtlijnen en/of verorderingen. In dat geval zal deze informatiepagina worden geactualiseerd.

 

We danken u op voorhand voor uw medewerking en begrip.

 

Met weerbare groet,

 

Directie en medewerkers Oudenrijn Meubel

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.