Skip to main content
               

Sta op stoel

Comfortabel zit u in uw eigen sta op stoel. Lekker televisie kijken. Bladeren door de krant. Of een fijne puzzel maken op uw tablet. En wilt u daarna iets anders doen? Dan wordt u met één druk op de knop geholpen bij het opstaan. Wel zo fijn. De mooiste fauteuils vindt u natuurlijk bij de meubelzaak Oudenrijn Meubel. Met meer dan 3.000 m2 aan showroom zit er altijd één voor u tussen. Komt u binnenkort een keer bij ons langs?

Vergoedingen voor sta-op-stoelen

De overheid wil dat ouderen steeds langer thuis kunnen blijven wonen. Toch krijgt u van uw zorgverzekering niet snel een vergoeding voor een sta op stoel. Dit gebeurt eigenlijk alleen wanneer er sprake is van ernstige afwijkingen aan uw rug. Hiervoor zijn grote veranderingen aan uw sta op fauteuil nodig. Denkt u aanspraak te kunnen maken op een vergoeding? Dan kunt u terecht bij de zorgverzekering. Heeft u geen specifiek zitprobleem, maar heeft u de stoel wel nodig? Dan kunt u wellicht een vergoeding krijgen vanuit het WMO.

 

Bekijk onze sta-op Fauteuils

 

Het aantal motoren

Bent u van plan om een sta op fauteuil aan te schaffen? In dat geval is het verstandig om te bekijken of het een 1-, 2- of 3-motorig variant betreft. Dit heeft namelijk invloed op de mogelijkheden. Zo zijn de rug- en beensteun bij een 1-motorige stoel niet los van elkaar te bedienen. Deze stoel ondersteunt u dus enkel bij het gaan zitten en opstaan. Overweegt u variant met 2 motoren? Dan kunt u de rug- en beensteun wel los van elkaar gebruiken. Bij een sta op stoel met 3 motoren kunt u ook de zitting apart besturen.

 

Sta op stoel

Een sta-op-fauteuil van Oudenrijn Meubel

Bij Oudenrijn Meubel helpen wij u graag bij het inrichten van uw interieur. Niet alleen bieden wij een enorme keuze aan bankstellen, stoelen en relaxfauteuils. Maar geven u ook graag het beste interieuradvies. Samen komen we er altijd uit. Wij adviseren op basis van beelden, afmetingen, ervaring en eventueel een bezoek ter plaatse. Dus heeft u een sta op stoel nodig? Dan zetten wij alles op alles om u verder te helpen.

Routebeschrijving naar Oudenrijn Meubel

Via onderstaande kaart kunt u de route naar onze meubelwinkel bekijken. Wilt u een gepersonaliseerde route op maat vanaf uw woonadres? Klik op ‘route’ op het kaartje. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om uw eigen adres in te toetsen.

 

Bestel nu een sta-op-stoel

Er komt ooit een dag dat u minder makkelijk uit uw stoel kunt komen. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Een mooie en comfortabele sta op fauteuil van Oudenrijn Meubel is dan een prima oplossing! Bezoek daarom vandaag nog onze showroom in de Meern. En heeft u een vraag? Vul dan zeker ons contactformulier in. Of bel met één van onze medewerkers via 030 666 44 77. Wie weet staat er straks zo’n mooie sta op stoel in uw woonkamer!