Stoelen

Bankje Gemma Vanaf € 270,00
Eetkamerstoel Car Vanaf € 199,00
Armstoel Bravo Vanaf € 155,00
Barstoel Sono Vanaf € 199,00
Armstoel Xavira Vanaf € 249,00
Stoel Rio Vanaf € 229,00
Stoel Oscar Vanaf € 255,00
Stoel Mees € 135,00
Stoel Indy Vanaf € 225,00
Stoel Eefje € 199,00
Barkruk Sofie Vanaf € 209,00
Stoel Bella € 179,00
Stoel Lee Prijs op aanvraag
Eetkamerstoel Talent Prijs op aanvraag
Armstoel Florida Prijs op aanvraag
Stoel Eifel € 125,00
Stoel Bari Prijs op aanvraag
Stoel Todd Vanaf € 145,00
Stoel Jack € 295,00
Resultaten 1 - 21 van 41

 

Stoelen kopen bij Oudenrijn Meubel

Voor ieder doel een passende stoel: dat motto is wel van toepassing op ons assortiment stoelen. Ons assortiment is zeer uitgebreid, zowel qua typen stoelen als qua stijlen. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan armstoelen, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en barkrukken. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleur- en stijlvarianten, zodat er echt voor elk wat wils is. Daarnaast hebben we vele verschillende fauteuils en sta-op-stoelen, maar deze vindt u op de aparte pagina met fauteuils.

Stoelen voor in de eet- en woonkamer

We hebben onze stoelen dus ingedeeld in vier categorieën: armstoelen, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en barkrukken. Dat wil echter natuurlijk niet zeggen dat u bijvoorbeeld alleen de eetkamerstoelen en -banken voor in uw eetkamer kunt gebruiken. Vaak is dit de ruimte waar u het vaakst en het liefst zit. Samen eten, een kop koffie drinken of lekker aan het werk. Bij intensief gebruik van uw eetkamer kunt u dan ook kiezen voor armstoelen als eetkamerstoelen. Dan heeft u wat meer ondersteuning en kunt u nog langer aan tafel blijven zitten!

Bekijk alle stoelen in onze showroom!

We doen ons best om ons aanbod stoelen op onze website zo actueel mogelijk te houden en de stoelen zo helder mogelijk weer te geven. Voor een volledige impressie van ons assortiment nodigen we u echter van harte uit om onze showroom in De Meern, nabij Utrecht, eens te bezoeken! We zijn van dinsdag tot en met zondag geopend.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.