BANNERRELAXFAUTEUIL2022Av01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Gv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Ev01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Fv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Dv01a
BANNERRELAXFAUTEUIL2022Cv01a
LevanteenLavello1920x600
Lavello & Levante,
zo mooi kan
eenvoud
zijn
Lavello1920x600
Leverbaar met vaste
poten of met
ronde draaivoet
previous arrow
next arrow

Op zoek naar een fauteuil in Nieuwegein waar u heerlijkt in kunt ontspannen? Oudenrijn Meubel heeft diverse fauteuils in het assortiment! Met onze fauteuils bent u verzekerd van een comfortabele zit, waar u na een inspanning even volledig tot rust kan komen. U vindt bij ons nabij Nieuwegein een relaxfauteuil in meerdere kleuren, formaten en materialen. Wij helpen u dan ook graag bij de juiste keuze voor een fauteuil in uw woning in Nieuwegein!

Kies de fauteuil die bij u past

Iedere fauteuil is uniek. Zo ook de relaxfauteuil bij Oudenrijn Meubel nabij Nieuwegein. U vindt bij ons fauteuils bijvoorbeeld met of zonder leuning. Wanneer u makkelijker op wilt staan, raden wij aan om voor een fauteuil te gaan met leuning. Daarnaast heeft u keuze in de grootte van een fauteuil voor in uw woning in Nieuwegein. Fauteuils met een lange of korte rugleuning en een brede of smalle zit. Daarbij hebben wij nabij Nieuwegein ook een fauteuil die elektrisch is. Deze relaxfauteuil maakt het mogelijk om uw fauteuil in Nieuwegein te bedienen met een afstandsbediening. Hiermee kunt u kiezen tussen een zit en lighouding. Eén ding is zeker, u wilt een comfortabele zit waar u kunt ontspannen. En dat maken wij graag voor u mogelijk!

Fauteuil Nieuwegein

 

Design fauteuils passend bij uw interieur

Wij snappen als geen ander dat het oog ook wat wilt. De fauteuil die u graag in uw woning in Nieuwegein wilt, moet uiteraard passen bij het interieur. Bij Oudenrijn Meubel vindt u daarom fauteuils in verschillende kleuren en materialen. Hierdoor heeft u voldoende keuze in fauteuils die niet alleen lekker zitten, maar ook perfect passen in uw woning! Onze interieuradviseurs nabij Nieuwegein helpen u dan ook graag met het uitzoeken van een mooie fauteuil.

Praktisch en makkelijk

Een fauteuil is niet alleen ontzettend praktisch, het is ook nog eens een makkelijk meubel. Omdat het meubel kleiner is dan een bank, maar hetzelfde doel heeft, is het makkelijker te verplaatsen. Daarnaast neemt een fauteuil weinig ruimte in beslag in uw woning in Nieuwegein. Hierdoor is dit meubel ook geschikt voor kleinere woningen of ruimtes. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een relaxfauteuil ergens anders dan uw woonkamer in Nieuwegein te plaatsen.

Bekijk onze relaxfauteuils

 Relaxfauteuil Nieuwegein

 

Een fauteuil kopen in Nieuwegein? Oudenrijn Meubel staat voor u klaar!

Wij verwelkomen u graag in onze meubelzaak nabij Nieuwegein! U kunt hier diverse fauteuils bekijken, waarvan wellicht een fauteuil in uw woning in Nieuwegein past. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Vul ons contactformulier in of kom langs in onze meubelzaak. Uw fauteuil kopen in Nieuwegein? Oudenrijn Meubel staat klaar!