Verlichting kopen bij Oudenrijn Meubel

Als er één onderdeel van het interieur smaakgevoelig is, dan is het wel verlichting. De één is dol op robuuste, industriële staande lampen, terwijl de ander meer heeft met hanglampen of subtiele tafellampen. Wat uw smaak ook is: bij Oudenrijn Meubel in De Meern bij Utrecht vindt u zonder twijfel de lampen die helemaal bij uw interieur passen.

Méér dan praktische noodzaak

’s Avonds wilt u niet in het donker zitten en daarom heeft u een aantal lampen nodig. Maar vergis u niet: lampen zijn er niet alleen omdat ze nu eenmaal noodzakelijk zijn. Mooie verlichting kan ook als sfeerbepalende woonaccessoire fungeren. Met een imposante kroonluchter aan het plafond creëert u een heel andere uitstraling dan met een bamboe tafellamp. De verlichting die u kiest zegt dan ook een hoop over uw stijl en smaak.

Interieuradvies nodig? Wij helpen graag!

Waar u bij het zoeken van een nieuwe bank of eettafel waarschijnlijk wel ongeveer in uw hoofd heeft wat u zoekt, zal dit bij verlichting vermoedelijk al veel minder het geval zijn. Uw lampen wilt u immers laten matchen met de rest van uw interieur. Daarom denken onze interieurstylisten graag met u mee. Welke stijl past binnen uw huidige interieur? Welke kleuren? Welk formaat lamp staat mooi in uw woonkamer? Neem ook gerust foto’s mee van de ruimte waarin u uw nieuwe verlichting wilt gebruiken.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan geeft u aan hiermee bekend te zijn en akkoord te gaan.