De Happy@Home-collectie bestaat uit een groot assortiment zitmeubelen, woonkamer meubilair en woonaccessoires. Happy@Home meubelen laat mensen verrassen met het speciale aanbod. Alle meubelen worden in eigen huis ontworpen, hierbij wordt het programma continu vernieuwd en komen er regelmatig nieuwe type meubelen op de markt. Op deze manier proberen wij in samenwerking met Happy@Home al onze meubels actueel te houden.

Blij worden van Happy@Home

De naam van dit merk heeft niet voor niets deze naam gekregen. Bij de meubels van Happy@Home krijgt u een heerlijk blij gevoel. Alle meubels van het merk zijn fleurig en passen in iedere woonkamer. Wanneer u meerdere meubels van Happy@Home met elkaar combineert creëert u een vrolijke sfeer in de woonkamer, wat invloed heeft op uw eigen vrolijkheid. Uiteindelijk hebben de meubels een positief effect op de sfeer in uw huis.

 

Happyhome

Collectie Happy@Home

De collectie van Happy@Home is heel uitgebreid. Van bankstellen en eetkamerstoelen tot aan sierkussens en wanddecoraties. De gehele collectie zorgt ervoor dat er een blij gevoel ontstaat wanneer u door uw eigen woonkamer loopt. De bankstellen en het karpet wat in het assortiment beschikbaar is zorgt voor een kleurige sfeer in uw woonkamer. Een vrolijke karpet is zeker een aanrader om uw huis gezelliger te maken.

 

Bekijk ons Happy@Home assortiment

 

Woonaccessoires van Happy@Home

Het merk heeft naast alle meubels ook vele accessoires voor u. Al deze woonaccessoires kunt u bekijken in het assortiment van Happy@Home. Het gehele assortiment is ontworpen door het creatieve team van Happy@Home. Dit doen zij door te kijken naar wereldwijde trends. Het creatieve team vertaald deze wereldwijde trends naar deze prachtige collectie.

Routebeschrijving naar Oudenrijn Meubel

Wilt u meer informatie over de gehele collectie van Happy@Home, of wil u juist eerst nog eens de collectie goed bekijken? Kom dan langs bij ons aan de Strijkviertel 17 in De Meern, wat gelegen is in de gemeente Utrecht. Via onderstaande kaart kunt u de route naar onze meubelwinkel in Utrecht bekijken. Klik op ‘route’ om uw eigen adres in te toetsen voor een gepersonaliseerde route. Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle showroom, waar u al onze Happy@Home producten kunt bekijken.