Happy @ Home

Bekijk de collectie van Happy@Home

Happy@Home bestaat uit een groot assortiment zitmeubelen, woonkamer meubilair en woonaccessoires. Happy@Home meubelen laat mensen verrassen met het speciale aanbod. Alle meubelen worden in eigen huis ontworpen, hierbij wordt het programma continu vernieuwd en komen er regelmatig nieuwe type meubelen op de markt. Op deze manier proberen wij in samenwerking met Happy@Home al onze meubels actueel te houden.

Blij worden van Happy@Home

De naam van dit merk heeft niet voor niets deze naam gekregen. Bij de meubels van Happy@Home krijgt u een heerlijk blij gevoel. Alle meubels van het merk zijn fleurig en passen in iedere woonkamer. Wanneer u meerdere meubels van Happy@Home met elkaar combineert creëert u een vrolijke sfeer in de woonkamer, wat invloed heeft op uw eigen vrolijkheid. Uiteindelijk hebben de meubels een positief effect op de sfeer in uw huis.

Collectie Happy@Home

De collectie van Happy@Home is heel uitgebreid. Van bankstellen en eetkamerstoelen tot aan sierkussens en wanddecoraties. De gehele collectie zorgt ervoor dat er een blij gevoel ontstaat wanneer u door uw eigen woonkamer loopt. De bankstellen en het karpet wat in het assortiment beschikbaar is zorgt voor een kleurige sfeer in uw woonkamer. Het vrolijke karpet is zeker een aanrader om uw huis gezelliger te maken.

Woonaccessoires van Happy@Home

Het merk heeft naast alle meubels ook vele accessoires voor u. Al deze woonaccessoires kunt u bekijken in het assortiment van Happy@Home. Het gehele assortiment is ontworpen door het creatieve team van Happy@Home. Dit doen zij door te kijken naar wereldwijde trends. Het creatieve team vertaald deze wereldwijde trends naar deze prachtige collectie.

Wilt u meer informatie over de gehele collectie van Happy@Home, of wil u juist eerst nog eens de collectie goed bekijken? Kom dan langs bij ons aan de Strijkviertel 17 in De Meern, wat gelegen is in de gemeente Utrecht.

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700