Skip to main content
               

Meubelzaak Bilthoven

Zoekt u een meubelzaak in Bilthoven? Dan is Oudenrijn Meubel een interessante optie voor u. Wij beschikken over een ruime collectie aan meubelen, van klassiek tot modern. U kunt bij ons terecht voor diverse exclusieve zitmeubelen zoals bankstellen, fauteuils en complete eethoeken. Het bijzondere aan Oudenrijn Meubel is dat wij maatwerk kunnen leveren. Wij kunnen alle producten aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. U bent van harte welkom in onze meubelshowroom in De Meern. Voor een meubelwinkel in Bilthoven kiest u voor Oudenrijn Meubel! Bel ons direct: 030 666 44 77.

Meubelshowroom Happy@Home

Oudenrijn Meubel beschikt over de meubelen van het lifestyle concept Happy@Home. Wij als meubelzaak nabij Bilthoven beschikken over verschillende zitmeubelen, meubilair voor de woonkamer en accessoires. Happy@Home is een lifestyle concept dat gekenmerkt wordt door een mix van moderne en romantische meubelen. Dit op basis van een tijdloos beeld, en dus passend bij iedere woonstijl. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals hout en stof. Happy@Home is een mix van wereldwijde woontrends met een actuele collectie. Bekijk snel de collectie van Oudenrijn Meubel, dé meubelzaak nabij Bilthoven (Utrecht).

 

Meubelzaak Bilthoven

Meubelwinkel met een modern en klassiek assortiment

Zoekt u een meubelzaak nabij Bilthoven met een variërend aanbod? Oudenrijn Meubel beschikt over relaxfauteuilsbanken, fauteuils, kasten, tafelssta-op-stoelen en woonaccessoires. Het aanbod is zowel modern als klassiek en daarnaast erg kleurrijk. U zal altijd iets vinden wat bij uw inrichting past. Onze producten zijn elegant en functioneel, en bovendien goed betaalbaar. Op onze website kunt u een deel van het assortiment al rustig bekijken. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze meubelshowroom aan de A12 voor het complete meubelaanbod. In onze meubelwinkel nabij Bilthoven werken meerdere verkoopspecialisten. Zij kunnen u adviseren bij de te kiezen inrichting. Kom dus gerust bij ons langs.

 

Bekijk onze meubelcollectie

 

Meubelzaak Bilthoven

Voor een meubelzaak nabij Bilthoven (en De Bilt, Groenkam, Hollandse Rading, Maartensdijk) bent u in goede handen bij Oudenrijn Meubel. Onze meubelshowroom is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 030 666 44 77. Ook kunt u ons een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf Bilthoven

In het kaartje hieronder kunt u zien hoe u onze meubelzaak bereikt vanaf Bilthoven, De Bilt, Groenkam, Maartensdijk en Hollandse Rading.  Wilt u een route uitstippelen vanaf uw eigen woonadres naar onze meubelwinkel? Klik dan op ‘Route’ in het kaartje hieronder.