Skip to main content
               

Meubelzaak Zeist

Bent u woonachtig in Zeist en is uw interieur (deels) aan vervanging toe? Ook al zijn sommige meubelstukken tijdloos, soms is het tijd voor verandering. Bij Oudenrijn Meubel bent u in dat geval aan het juiste adres. Onze meubelshowroom is niet gevestigd in Zeist zelf, maar u bereikt ons binnen circa 25 minuten rijden vanaf Zeist. Onze meubelwinkel bestaat uit ruim 3.000 vierkante meter. Keuze te over! Bekijk direct een deel van onze collectie via de website of lees verder voor meer informatie over onze meubelzaak nabij Zeist.

Openingstijden van onze meubelshowroom nabij Zeist

Wij zijn vijf dagen in de week geopend. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. Op dinsdag t/m vrijdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 uur ‘s ochtends tot 17.00 uur ‘s middags. Speciale/afwijkende openingstijden communiceren wij onder andere via de website en social media kanalen.

 

Meubelzaak Zeist

Ons assortiment meubelen

Woont u in de omgeving van Zeist, Den Dolder, Driebergen-Rijsenburg? Dan kunt u binnen no time bij in onze meubelshowroom terecht voor een zeer uitgebreide collectie aan meubels. Overzichtelijk opgesteld, onder één dak. Wij verkopen bankstellen, relaxfauteuils, kasten, tv-meubels, stoelen en tafels. Maar ook voor woonaccessoires gaat u naar onze meubelzaak nabij Zeist (Utrecht). Met de juiste verlichting zorgt u voor een aangename sfeer in huis. Wij verkopen diverse soorten lampen.

 

Bekijk de collectie

 

Interieuradvies in onze meubelwinkel

Wilt u een bank kopen en heeft u een prachtige hoekbank gezien in onze meubelzaak of op de website? Maar weet u niet zeker of de meubelen binnen uw huidige interieur passen? Kom langs in onze meubelwinkel en neem foto’s en maten van uw woonkamer mee. Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Past de kleur van de bank bijvoorbeeld bij de rest van uw interieur? Of kunt u beter voor een andere kleur kiezen?

Meubelzaak met maatwerk mogelijk!

Heeft u een prachtige eettafel gezien, maar is de eettafel net te groot? Bij Oudenrijn Meubel leveren we ook maatwerk. Tafels, kasten, (relax)fauteuils en banken kunnen doorgaans prima aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Informeer bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Opruiming

Wanneer de nieuwe collectie er aan zit te komen, maken we hier graag plaats voor. Ook al zijn sommige meubelstukken tijdloos, mensen zijn dat niet; die willen af en toe iets anders. Af en toe is het namelijk gewoon tijd voor iets nieuws. U een zacht prijsje, wij weer plaats voor de nieuwe collectie. Dat is het idee. Benieuwd naar onze meubels in de opruiming?

 

Bekijk opruiming

 

Routebeschrijving naar onze meubelzaak vanaf Zeist

Via onderstaand kaartje kunt u de routebeschrijving naar onze meubelshowroom vanaf plaatsen zoals Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Driebergen-Rijsenburg bekijken en aanpassen. Wilt u een gepersonaliseerde route maken vanaf uw eigen woonadres in Zeist naar onze meubelzaak? Kies dan in het kaartje voor ‘Route’.