Meubelzaak Bilthoven

Zoekt u een meubelzaak in Bilthoven? Dan is Oudenrijn Meubel een interessante optie voor u. Wij beschikken over een ruime collectie aan meubelen, van klassiek tot modern. U kunt bij ons terecht voor diverse exclusieve zitmeubelen zoals bankstellen, fauteuils en complete eethoeken. Het bijzondere aan Oudenrijn Meubel is dat wij maatwerk kunnen leveren. Wij kunnen alle producten aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. U bent van harte welkom in onze showroom in De Meern. Voor een meubelzaak in Bilthoven kiest u voor Oudenrijn Meubel! Bel ons direct: 030 666 4477.

Meubelzaak Bilthoven

Happy@Home

Oudenrijn Meubel beschikt over de meubelen van het lifestyle concept Happy@Home. Wij als meubelzaak nabij Bilthoven beschikken over verschillende zitmeubelen, meubilair voor de woonkamer en accessoires. Happy@Home is een lifestyle concept dat gekenmerkt wordt door een mix van moderne en romantische meubelen. Dit op basis van een tijdloos beeld, en dus passend bij iedere woonstijl. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals hout en stof. Happy@Home is een mix van wereldwijde woontrends met een actuele collectie. Bekijk hier de collectie van Oudenrijn Meubel, dé meubelzaak nabij Bilthoven.

Modern en klassiek assortiment

Zoekt u een meubelzaak nabij Bilthoven met een variërend aanbod? Oudenrijn Meubel beschikt over banken, fauteuils, kasten, tafels en woonaccessoires. Het aanbod is zowel modern als klassiek en daarnaast erg kleurrijk. U zal altijd iets vinden wat bij uw inrichting past. Onze producten zijn elegant en functioneel, en bovendien goed betaalbaar. Op onze website kunt u het assortiment al rustig bekijken. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de A12. In onze meubelzaak nabij Bilthoven werken meerdere verkoopspecialisten. Zij kunnen u adviseren bij de te kiezen inrichting. Kom dus gerust bij ons langs.

Meubelzaak Bilthoven

Voor een meubelzaak nabij Bilthoven bent u in goede handen bij Oudenrijn Meubel. Wij zijn dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 030 666 4477. Ook kunt u ons een e-mail sturen: info@oudenrijnmeubel.nl.

Routebeschrijving vanaf Bilthoven

In het kaartje hieronder kunt u zien hoe u onze meubelzaak bereikt vanaf Bilthoven. Wilt u een route uitstippelen vanaf uw eigen woonadres? Klik dan op ‘Meer opties’ in het kaartje hieronder.

Adres
Strijkviertel 17, De Meern

Telefoon
030 666 44 77

E-mailadres
info@oudenrijnmeubel.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
di t/m vr: 10.00 – 17.30
zaterdag: 10.00 – 17.00
zondag: 12.00 – 17.00

 

 

 

 

privacystatement

Speciale openingstijden

koningsdag gesloten
bevrijdingsdag gesloten
hemelvaartsdag gesloten
pinksterdagen gesloten
 Tweede paasdag open 1200 – 1700